با این روش ساده مثل آب خوردن کیک ماست درست کن!

کیک ماست یک یک مقوی است که می‌توانید به عنوان عصرانه به خصوص در روزهای گرم تابستانی میل کنید. نکته این کیک استفاده از ماست به جای شیر است.

در این روزهای گرم تابستانی چه چیزی بهتر از این که طرز تهیه کیک ماست را یاد بگیرید. استفاده از ماست برای روزهای تابستانی ایده جذابی است، آن هم اگر قرار باشد همراه با عصاره و عطر جذاب لیمو همراه باشد. در طرز تهیه کیک ماست، به جای شیر از ماست استفاده می‌شود.

بنابراین، اگر هوس خوردن کیک کردید اما شیر در یخچال موجود نبود، با ماست هم می‌توانید یک کیک خوشمزه درست کنید. ماست به کیک بافتی نرم و لطیف می‌دهد که به خصوص برای روزهای تابستانی کمی کیک را سبک‌تر می‌کند. بنابراین، خوردن آن در این روزهای گرم چندان شما را اذیت نکرده و حس سنگینی نخواهید کرد. پس در ادامه با طرز تهیه کیک ماست همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه کیک ماست با عصاره لیمو

آرد همه منظوره ۲۱۰ گرم

  • بیکینگ پودردو قاشق چای‌خوری
  • نمکیک‌چهارم قاشق چای‌خوری
  • شکریک فنجان
  • لیمو ترشیک عدد
  • ماست پرچرب سون کالهسه‌چهارم فنجان
  • تخم مرغ سه عدد
  • عصاره وانیلیک قاشق چای‌خوری
  • روغن نباتی۱۲۰ میلی لیتر

طرز تهیه کیک ماست با عصاره لیمو

مرحله اول

برای پختن کیک با فر همیشه اولین قدم روشن کردن فر و تنظیم دمای دلخواه است. تا زمانی که فر داغ می‌شود، مراحل تهیه کیک هم به پایان رسیده است.

همچنین بخوانید: طرز تهیه میلک شیک شاتوت؛ نوشیدنی خنک برای روزهای گرم

 به همین منظور، فر را روی دمای ۳۵۰ درجه سانتی‌گراد تنظیم کنید تا گرم شود. در همین حین، یک قالب مخصوص کیک را به کمک قلموی آشپزی چرب کنید.

مرحله دوم

با این روش ساده مثل آب خوردن کیک ماست درست کن!

در مرحله دوم از طرز تهیه کیک ماست، یک کاسه متوسط بردارید. آرد، نمک و بیکینگ پودر را داخل کاسه با هم ترکیب کنید.

مرحله سوم

در یک کاسه بزرگ، پوست یک عدد لیمو را رنده کرده و آن را با شکر مخلوط کنید. سپس، ماست پرچرب و وانیل را به مخلوط شکر و لیمو اضافه کنید. در ادامه، تخم مرغ‌ها را داخل کاسه بشکنید و به کمک همزن دستی مواد را بزنید تا یکدست مخلوط شوند. بعد از اضافه کردن تخم مرغ‌ها، نوبت اضافه کردن آرد می‌رسد. آرد را به تدریج اضافه کنید. به هم زدن ادامه دهید تا خمیر یکدستی درست شود. در آخر هم مقداری روغن در حد یک قاشق غذاخوری اضافه کرده و با خمیر مخلوط کنید تا مایه کیک به قالب نچسبد.

مرحله چهارم

در این مرحله، مایه کیک را داخل قالب ریخته و آن را برای مدت ۵۰ تا ۵۵ دقیقه تحت حرارت فر قرار دهید. تا زمانی که روی کیک شما طلایی رنگ شود صبر کنید. بعد از این مدت، کیک را از قالب بیرون آورده و داخل ظرف مناسب سرو کنید. کیک ماست شما آماده پذیرایی است. نوش جان!

نکات طرز تهیه کیک ماست با عصاره لیمو

نکات طرز تهیه کیک ماست با عصاره لیمو

برای اینکه از پخت کیک مطمئن شوید، یک عدد چنگال تمیز را داخل کیک فرو کنید. اگر خمیر به آن نچسبید، یعنی کیک‌تان آماده و خوب پخته شده است.

قبل از این که کیک را از قالب بیرون بیاورید، بگذارید تا حدود پنج دقیقه خنک شود. سپس کیک را از قالب روی طبقه فلزی قرار دهید تا بیشتر خنک شود.

کیک را در ظرف دربسته نگهداری کنید تا از خشک شدن آن جلوگیری شود. تقریباً بعد از سه تا چهار روز بافت کیک کمی خشک می‌شود. اما می‌توانید آن را تست کرده و با مربا و پنیر میل کنید.

اگر برای تهیه این دسر با استفاده از ماست به جای شیر مشکلی نداشتید و طعم نهایی دلخواه شما بود، طرز تهیه بسکوکیک با ماست را هم امتحان کنید.

منبع: کاله

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا