این خوراکی محبوب تا ۴۰ درصد خطر ابتلا به افسردگی را افزایش می‌دهد!

محققان در بررسی‌های خود از تاثیر مستقیم مصرف نمک بر ابتلا به افسردگی پرده برداشته‌اند.

یک پژوهش جدید نشان داده که استفاده بیش از حد از نمک در غذا نه فقط برای سلامت جسمانی، بلکه برای سلامت روانی نیز مضر است. محققان در این پژوهش ارتباط مستقیمی بین ابتلا به افسردگی و مصرف مقادیری هرچند محدود از نمک در غذا کشف کرده‌اند.

به نوشته دیجیاتو، محققان دانشگاه علوم پزشکی سین‌جیانگ چین، در این بررسی وضعیت ۴۳۹ هزار بزرگسال بریتانیایی را طی ۱۲ سال مورد بررسی قرار دادند و شرکت‌کنندگان در مطالعه خود را بر اساس میزان نمک مورد استفاده در غذا تقسیم‌بندی کردند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا