خواص زیتون در پیشگیری از بیماریهای قلبی و سکته مغزی
در دوازدهمین کنگره ملی گیاهان دارویی، مهدی حسینی مزینانی نتایج پژوهشی درباره خواص زیتون شامل کاهش استرس آنتیاکسیدانی، اثرات ضدسرطانی و نقش احتمالی آن در کاهش آلزایمر را ارائه کرد.

مهدی حسینی مزینانی، در دوازدهمین کنگره ملی گیاهان دارویی که در دانشگاه شهید بهشتی برگزار میشود، به ارائه نتایج یک تحقیق پیرامون خواص زیتون پرداخت.
وی گفت: زیتون موجب کاهش استرس آنتی اکسیدانی میشود و در کاهش سرطان کولورکتال (سرطان روده بزرگ) مؤثر است.
حسینی مزینانی افزود: این مطالعات در سال ۲۰۲۵ انجام شده است.
وی با اشاره به انجام یک کار تحقیقاتی در ارتباط با خواص زیتون که از سال ۱۳۸۰ در کشور آغاز کرده است، گفت: در این سالها توانستهایم به نتایج قابل قبولی از خواص زیتون دست پیدا کنیم.
همچنین بخوانید: پژوهش تازه: ارتباط بین میکروبیوم دهان با افسردگی
ارتباط زیتون و آلزایمر
این پژوهشگر به ارتباط زیتون و آلزایمر اشاره کرد و افزود: مطالعاتی در حال انجام است که نشان میدهد استفاده از روغن زیتون میتواند به کاهش آلزایمر کمک کند.
وی با عنوان این مطلب که روغن زیتون به عنوان غذا و دارو استفاده میشود، افزود: غذای رژیم مدیترانه ای، شاهد خوبی برای نشان دادن خواص زیتون است که ریسک بیماریهای قلبی و سکته مغزی در بین مردم منطقه حوزه مدیترانه کمتر است.
منبع: ایرنا و بهداشت نیوز