گل کلم بنفش: بمب آنتی‌اکسیدانی با خواص ضدسرطانی

گل کلم بنفش با دارا بودن مقادیر بالای آنتوسیانین، علاوه بر خواص مشابه نوع سفید، خاصیت آنتی‌اکسیدانی قوی‌تری دارد.

گل کلم بنفش، دارای مواد مغذی مشابه با گل کلم سفید است و فقط یک تفاوت با نوع سفید گل کلم دارد- رنگ بنفش به معنی آنتوسیانین بالا است. این گل کلم همانند گل کلم سفید، کم کالری و با فیبر بالا است. همچنین مقدار قابل توجه از ویتامین‌هایی مانند ث، کا، ب ۶ و فولات دارد. بخشی از سبزیجات خانواده چلیپایی و کلم برگ، بروکلی و کلم بروکسل است که برای کاهش خطر ابتلا به سرطان، به خصوص سرطان ریه و مجاری معده-روده مفید است.

همچنین بخوانید: پژوهش جدید: چگونه فیبر به پاکسازی بدن از مواد شیمیایی ماندگار کمک می‌کند؟

روش‌های متنوع مصرف: از پخت‌وپز تا اسموتی‌های انرژی‌بخش

گل کلم بنفش، می‌تواند همانند گل کلم سفید، تهیه و مصرف شود. طعم پخته آن عالی است، اما می‌تواند به صورت خام، ترشی یا افزوده شده به سوپ برای افزایش فیبر فوق العاده، هم خورده شود. شما می‌توانید آن را منجمد کرده و به دلیل فیبر بالایش، به نوشیدنی‌های مخلوط میوه‌ای یا اسموتی‌ها اضافه کنید.

منبع: شفاآنلاین

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا