چای سنتی چینی التهابات بدن را کاهش میدهد
مطالعهای در تایوان نشان میدهد که عصاره برگ چای اولانگ با کاهش فعالیت کمپلکس پروتئینی NLRP۳ و مولکولهای التهابی، روند پیری و آسیب سلولی را کند میکند.

محققان تایوانی کشف کردهاند که چای اولانگ، یک چای سنتی چینی، میتواند فرآیندهای التهابی را در بدن کند کند.
مجله Nutrients نوشته است که مطالعات انجام شده توسط محققان تایوانی نشان داده است که عصاره برگ چای اولانگ فعالیت کمپلکس پروتئینی NLRP۳ را در بدن کاهش میدهد، که با بیماریهای مزمن مانند دیابت و اختلالات عصبی مرتبط است.
همچنین بخوانید: چای سبز با لیمو؛ نوشیدنی سرشار اکسیدانی برای لاغری و افزایش انرژی معجزه میکند
چای اولانگ؛ آنتیاکسیدانی طبیعی برای کاهش التهاب
در آزمایشهای انجام شده، مشخص شده است که عصاره چای اولانگ تولید مولکولهای التهابی در بدن، از جمله اینترلوکین-۱β و فاکتور نکروز تومور، و سطوح گونههای فعال اکسیژن، موادی که به سلولها آسیب میرسانند و پیری را تسریع میکنند، را کاهش میدهد.
محققان این اثرات را به سطوح بالای پلی فنولها و کاتچینها، دو ترکیب با خواص آنتیاکسیدانی، در چای نسبت میدهند. در طول آزمایشها، این مواد تأثیری مشابه مواد ضدالتهاب طبیعی شناخته شده مانند کورکومین داشتند.
منبع: خبرآنلاین