خطری که با جویدن مداوم آدامس بدن ما را تهدید می‌کند

در جدیدترین مطالعه دانشمندان دریافتند که با جویدن آدامس، ذرات زیادی از میکروپلاستیک‌ها را با بزاق خود می‌بلعیم؛ ذرات پلاستیکی ریز در حد میکرومتر که می‌توانند به دستگاه گوارش، تولید مثل و تنفس ما آسیب بزنند.

دکتر نسرین موئدنیا، متخصص علوم و صنایع غذایی در مصاحبه‌ای عنوان کرد: در یکی از دانشگاه‌های معتبر آمریکا مطالعه‌ای صورت گرفته پیرامون جویدن آدامس و مضرات آن که طبق این گزارش، ذرات زیادی از میکروپلاستیک‌ها با بزاق ما بلعیده می‌شود. جالب است بدانید در فرمولاسیون تولید آدامس یک ترکیب پلیمری به عنوان ماده اصلی و پایه در کنار ایر افزودنی‌های رنگ و طعم‌دهنده در آدامس وجود دارد که به دو نوع طبیعی و مصنوعی تقسیم می‌شوند.

به گفته دکتر موئدنیا میزان ورود میکروپلاستیک‌ها به بدن ما با جویدن آدامس به مراتب کمتر از خطر آن از آب آشامیدنی و هوا و… است و از طرفی آدامس‌های از برندهای معتبر، استانداردهای قانونی را برای تولید محصولی ایمن، در حد بالایی دارند.

همچنین ببینید: ادعای پژوهشگران: هوش مصنوعی سرطان را ریشه‌کن می‌کند!

محصولاتی که حاوی بیشترین میزان میکروپلاستیک‌ها هستند

ناگفته نماند که بطری‌های آب معدنی، کیسه‌های محتوی چای فوری، ماهی‌هایی که در آب‌های آزاد پرورش می یابند و نمک‌های دریایی که از دریا استحصال می‌شوند می‌توانند آلوده به میکروپلاستیک‌ها باشند. میکروپلاستیک‌ها تحت شرایط مختلفی نظیر سایش، فرسودگی‌ها، تماس طولانی مدت، حرارت، اسیدیته، انجماد و… از پلاستیک جدا شده و وارد ماده غذایی و در نهایت و به مرور زمان وارد بدن ما می‌شوند.

منبع: فرتاک نیوز

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا