لیست جدید قیمت پژو ۲۰۷ در بازار +جدول اسفند‍ ‍۱۴۰۳

در ادامه لیست جدید قیمت پژو ۲۰۷ در بازار را بخوانید.

بر اساس جدیدترین قیمت ۲۰۷ در بازار محصولات ایران خودرو، پژو ۲۰۷ پانوراما دنده‌ای مدل ۱۴۰۴ ارتقا یافته با افزایش ۱۰ میلیون تومانی نسبت چند روز گذشته حوالی ۹۴۵ میلیون تومان در بازار آزاد معامله می‌شود و پژو ۲۰۷ پانوراما اتوماتیک ‏tu5p مدل ۱۴۰۴ ارتقا یافته با قیمت ۱ میلیارد و ۱۲۰ میلیون تومان به فروش می‌رسد این درحالی است که قیمت این خودرو نسبت به روزهای گذشته ۲۰ میلیون تومان گرانتر شده است.

همچنین ببینید: سهند یا اطلس؟ کدام یک انتخاب بهتری است؟

همچنین پژو ۲۰۷ پانوراما اتوماتیک ‏tu5p مدل ۱۴۰۲ با افزایش ۱۰ میلیون تومانی در حال حاضر حدود ۱ میلیارد و ۱۰ میلیون تومان در بازار آزاد قیمت دارد.جدول زیر را جهت اطلاع از جدیدترین قیمت پژو ۲۰۷ در بازار آزاد مطالعه کنید.

برندمدلکارکرد (کیلومتر)قیمت (تومان)
پژو ۲۰۷ دنده ای TU۵۱۴۰۴-فرمان هیدرولیکصفر۸۵۰,۰۰۰,۰۰۰
پژو ۲۰۷ اتوماتیک TU۵P۱۴۰۳- ارتقا یافتهصفر۱,۰۰۰,۰۰۰,۰۰۰
پژو ۲۰۷ پانوراما TU۵P۱۴۰۲- ارتقا یافتهصفر۹۸۰,۰۰۰,۰۰۰
پژو ۲۰۷ پانوراما TU۵P۱۴۰۲صفر۹۶۰,۰۰۰,۰۰۰
پژو ۲۰۷ پانوراما اتوماتیک TU۵P۱۴۰۴- ارتقا یافتهصفر۱,۱۲۰,۰۰۰,۰۰۰
پژو ۲۰۷ پانوراما اتوماتیک TU۵P۱۴۰۳- ارتقا یافتهصفر۱,۰۴۰,۰۰۰,۰۰۰
پژو ۲۰۷ پانوراما دنده ای۱۴۰۴-رینگ فولادیصفر۹۳۵,۰۰۰,۰۰۰
پژو ۲۰۷ پانوراما دنده ای۱۴۰۴-ارتقا یافتهصفر۹۴۵,۰۰۰,۰۰۰
پژو ۲۰۷ پانوراما دنده ای۱۴۰۳صفر۹۰۰,۰۰۰,۰۰۰
پژو ۲۰۷ دنده ای TU۵۱۴۰۳- ارتقا یافتهصفر۸۳۰,۰۰۰,۰۰۰
پژو ۲۰۷ دنده ای TU۵۱۴۰۳-فرمان هیدرولیکصفر۸۱۵,۰۰۰,۰۰۰
پژو ۲۰۷ دنده ای TU۵۱۴۰۲ – فرمان برقیصفر۷۹۵,۰۰۰,۰۰۰
پژو ۲۰۷ TU۳۱۴۰۳صفر۷۵۰,۰۰۰,۰۰۰
پژو ۲۰۷ TU۳۱۴۰۲صفر۷۲۵,۰۰۰,۰۰۰
پژو ۲۰۷ MC اتوماتیک۱۴۰۲صفر۹۳۵,۰۰۰,۰۰۰
پژو ۲۰۷ تیپ ۵۱۴۰۲صفر۷۵۵,۰۰۰,۰۰۰

تفاوت موتور TU۵ با TU۵P

ایران‌خودرو نسخه ارتقا یافته TU۵ یعنی TU۵ پلاس را در برخی محصولات جدیدتر خود همچون تارا و رانا پلاس پانوراما نصب ‌کرده است. در واقع موتور TU۵ پلاس همان نسخه ایرانیزه شده از موتور EC۵ پژو برای بازارهای در حال توسعه است. شرکت سازنده ادعا می‌کند با برخی تغییرات رخ داده و نصب تکنولوژی‌های جدید همچون زمان‌بندی متغیر سوپاپ‌ها CVVT قدرت و گشتاور تولیدی موتور تا ۷ درصد بیشتر از موتور TU۵ شده است. باید دانست سیستم CVVT باعث می‌شود سوپاپ‌ها به‌صورت مستقل باز و بسته شوند که نتیجه آن کاهش مصرف سوخت و بهبود عملکرد پیشرانه خواهد بود.

درحالی‌که قدرت و گشتاور موتور TU۵ مورد استفاده ایران‌خودرو به ترتیب به ۱۰۵ اسب بخار و ۱۴۲ نیوتون متر می‌رسد، مهندسان این شرکت از موتور TU۵ پلاس ۱۱۳ اسب بخار قدرت و ۱۴۴ نیوتون متر گشتاور استخراج کرده‌اند؛ بنابراین می‌توان گفت از نظر قدرت و گشتاور تولیدی، موتور TU۵ پلاس نسبت به موتور TU۵ اندکی بهتر است.

با عنایت به موارد بالا می‌توان گفت تفاوت چشمگیری در قدرت و گشتاور تولیدی دو موتور وجود ندارد و به احتمال زیاد نقاط قوت و ضعف موتور TU۵ پلاس نیز در درازمدت مشابه موتور TU۵ خواهد بود. از جمله نقاط قوت موتور TU۵ می‌توان به سروصدای تولیدی کم، عملکرد نرم، قطعات و خدمات پس از فروش در دسترس، استهلاک کمتر و… اشاره کرد. در مقابل مشکلاتی همچون دمای کارکرد بالا و حساسیت به نوع روغن نیز وجود دارد که همین موارد در موتور TU۵ پلاس نیز دیده می‌شوند. البته مصرف سوخت موتور TU۵ پلاس با بهینه‌سازی‌های صورت گرفته اندکی کاهش یافته است.

منبع: اقتصاد آنلاین

1 دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا