طراحی باریک آیفون ۱۷ ایر به قیمت کاهش ظرفیت باتری
طراحی فوقالعاده باریک آیفون 17 ایر باعث شده ظرفیت باتری این گوشی به کمتر از 2800 میلیآمپرساعت کاهش یابد؛ موضوعی که شارژدهی دستگاه را با چالش جدی روبهرو کرده است.

گزارشهای جدید نشان میدهند آیفون ۱۷ ایر، محصول فوقباریک بعدی اپل، با ظرفیت باتری ناامیدکنندهای کمتر از ۳۰۰۰ میلیآمپرساعت عرضه خواهد شد. این تصمیم در راستای نازکتر شدن دستگاه است اما نگرانیهایی جدی درباره شارژدهی باتری این مدل به وجود آورده است.
ظرفیت باتری آیفون ۱۷ ایر چقدر است؟
براساس گزارش yeux1122، آیفون ۱۷ ایر که امسال جایگزین مدلهای پلاس در خط تولید آیفون میشود، با ضخامت فقط ۵.۵ میلیمتر و وزن حدود ۱۴۵ گرم عرضه خواهد شد. اما این طراحی باریک نقطه ضعف اساسی دارد: ظرفیت پایین باتری.

نسخه نهایی آماده تولید انبوه آیفون ۱۷ ایر باتری ۲۸۰۰ میلیآمپرساعتی دارد؛ ظرفیتی که حتی از باتری آیفون ایکس سال ۲۰۱۷ نیز کمتر است. این ظرفیت در مقایسه با باتری ۳۵۶۱ میلیآمپرساعتی آیفون ۱۶، افتی محسوس به شمار میرود و نسبت به رقیب مستقیم خود، گلکسی S25 اج، با باتری ۳۹۰۰ میلیآمپرساعتی بسیار ضعیفتر است.
همچنین بخوانید: شیائومی سی وی ۵ پرو رونمایی شد +مشخصات فنی و قیمت
برخی منابع امیدوارند اپل با استفاده از باتریهای سیلیکون کربن یا فناوری هوش مصنوعی برای بهبود مدیریت مصرف این کمبود را جبران کند اما فعلاً شواهدی قطعی برای تحقق این موضوع وجود ندارد. حتی گزارشهایی منتشر شده که نشان میدهد اپل مشغول توسعه قاب باتری اختصاصی برای مدل ایر است تا کاربران بتوانند جداگانه شارژدهی باتری دستگاه را افزایش دهند.
ظاهراً در آزمایشهای داخلی اپل، مشخص شده آیفون ۱۷ ایر فقط در ۶ یا ۷ مورد از هر ۱۰ بار شارژ، توانسته یک روز کامل دوام بیاورد. درحالیکه دیگر مدلهای آیفون در همان شرایط، در ۸ یا ۹ مورد از هر ۱۰ بار چنین عملکردی داشتهاند.

اپل همچنین ظاهراً با سازندگان باتری برای توسعه باتریهای سیلیکونی همکاری میکند که هم ظرفیت بیشتری داشته باشند هم از ضخامت دستگاه نکاهند. اما انتظار نمیرود این فناوری تا سال جاری در آیفونها پیاده شود.
آیفون ۱۷ ایر با طراحی فوقالعاده باریک و سبک وعده تجربهای جدید در دنیای موبایل را میدهد اما ظرفیت پایین باتری ممکن است برای بسیاری از کاربران عقبگردی بزرگ باشد. اگر اپل نتواند با نوآوریهایی مانند باتریهای پرچگال یا قابهای جانبی این مشکل را جبران کند، ممکن است این مدل نتواند موفقیت مدلهای قبلی را تکرار کند.
منبع: دیجیاتو