تجربه موفق هند با هوش مصنوعی: تسریع ۸۰ درصدی روند استخدام

پلتفرم هوش مصنوعی GetWork در هند فرایند جذب نیرو را با خودکارسازی بررسی رزومه، تماس‌های اولیه و مصاحبه‌های ویدیویی تا ۸۰ درصد سرعت بخشیده است.

در حالی که بسیاری از شرکت‌ها برای جذب نیروی کار مناسب، با چالش‌های جدی مواجه هستند، حالا مدل‌های هوش مصنوعی وارد میدان استخدام شده‌اند تا کل فرایند جذب نیرو، از بررسی رزومه گرفته تا مصاحبه و ارزیابی مهارت‌ها، را به صورت خودکار انجام دهند.

پلتفرمی به نام GetWork در هند توانسته با حذف مراحل ابتدایی استخدام، یعنی تحلیل رزومه، تماس اولیه و حتی مصاحبه‌ ویدیویی، فرایند جذب را تا ۸۰ درصد سریع‌تر کند. در این سیستم، بلافاصله پس از ارسال درخواست شغلی، هوش مصنوعی امتیازی به رزومه می‌دهد و از طریق تماس صوتی با فرد، اطلاعات ناقص مانند میزان حقوق مدنظر و زمان‌بندی کاری را تکمیل می‌کند. سپس مصاحبه‌ای ویدیویی با استفاده از هوش مصنوعی انجام می‌شود که مهارت‌های ارتباطی و اعتماد به نفس را می‌سنجد.

نتایج هم قابل توجه بوده‌اند. مثلاً یک شرکت حوزه املاک در هند با استفاده از GetWork، از میان ۲۵۰۰ رزومه، تنها ۲۲۰ نفر را به مصاحبه ویدیویی هوش مصنوعی رساند و در نهایت با صرف تنها ۳۰ هزار روپیه، ۲۱ نفر را جذب کرد.

با این حال، برخی کاربران نسبت به این شیوه جدید انتقادهایی هم دارند. کاربری در ردیت نوشته: «تجربه‌ مصاحبه با هوش مصنوعی خیلی خشک و بی‌روح بود و تا آخر مصاحبه تقریباً بی‌انگیزه شدم.»

اما شرکت‌هایی مثل Hunar.AI می‌گویند این فناوری حتی در جذب پیک‌های موتوری هم تحول ایجاد کرده است. یکی از مدیران این شرکت گفته: «فرایندی که قبلاً ۴ روز طول می‌کشید، حالا با صدای مصنوعی کمتر از یک روز انجام می‌شود و نرخ تبدیل به کار افزایش یافته است.»

هوش مصنوعی: ربات انسان‌نمای R1 با توانایی‌های خارق‌العاده و قیمت مناسب معرفی شد

بخشی از تغییر بزرگ در نحوه استخدام در هندوستان

این رویکرد، بخشی از تغییر بزرگ در نحوه استخدام در هندوستان است که حالا به جای تمرکز صرف بر شهرهای بزرگ، به شهرهای سطح ۲ و ۳ مانند جیپور، ایندور و چندی‌گر نیز گسترش یافته است.

از سوی دیگر، نگرانی‌هایی درباره‌ی سوگیری هوش مصنوعی در فرایند استخدام نیز مطرح است. مدیرعامل GetWork می‌گوید مدل‌های زبان بزرگ مورد استفاده در این پلتفرم، هر ماه بر اساس بازخورد کارفرمایان به‌روزرسانی می‌شوند. همچنین تصمیم نهایی استخدام همیشه توسط نیروی انسانی گرفته می‌شود، نه ماشین.

فناوری‌های پشت پرده این سیستم، شامل مدل‌های زبانی توسعه‌یافته با داده‌هایی از بیش از دو میلیون شغل و چهار میلیون رزومه و مصاحبه هستند که در طی ۵ سال از تعامل با بیش از ۹۰۰۰ شرکت و ۱۵ دانشگاه جمع‌آوری شده‌اند.

به گفته مدیر GetWork، هدف نهایی آن‌ها ایجاد یک زیست‌بوم منصفانه‌تر برای استخدام است.

منبع: خبرآنلاین به نقل از analyticsindiamag

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا