افزایش موارد ابتلا به تب کریمه کنگو در نتیجه ذبح غیراصولی دام+اینفوگرافیک

گزارش‌های وزارت بهداشت، از افزایش موارد ابتلا به تب کریمه کنگو در نتیجه ذبح غیراصولی دام حکایت دارد.

بر اساس گزارش‌ها و آمارهای رسمی، همزمان با عید قربان، شمار موارد ابتلا به تب کنگو در نتیجه ذبح غیراصولی دام و استفاده غیربهداشتی از گوشت قرمز افزایش یافته است.

در حال حاضر،‌سیستان و بلوچستان با فراوانی ۴۰ درصدی مبتلایان به بیماری تب کریمه کنگو در کشور، رتبه اول در فراگیری این بیماری را به دلیل عدم رعایت نکات بهداشتی در ذبح دام دارد.

علائم و راهکارهای پیشگیری از تب کریمه کنگو در اینفوگرافیک زیر مورد بررسی قرار گرفته است.

افزایش موارد ابتلا به تب کریمه کنگو در نتیجه ذبح غیراصولی دام
افزایش موارد ابتلا به تب کریمه کنگو در نتیجه ذبح غیراصولی دام

منبع: مهر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا