شرایط جدید واردات خودرو برای ایرانیان خارج از کشور +جزئیات

در سال ۱۴۰۴، هر ایرانی مقیم خارج از کشور می‌تواند بدون انتقال ارز و با پرداخت ۱۰۰ درصد حقوق ورودی، یک خودرو وارد کند.

بر اساس احکام مالیاتی بودجه سال ۱۴۰۴، بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران موظف است حداقل دو میلیارد یورو از منابع تعیین‌شده در بند «الف» ماده ۱۱ قانون برنامه هفتم توسعه یا سایر منابع تأییدشده را برای واردات خودروهای سواری نو و کارکرده (حداکثر ۵ سال ساخت) اختصاص دهد.

همچنین ببینید: مالیات خودرو لوکس برای سال ۱۴۰۴ اعلام شد!

واردات خودرو توسط ایرانیان خارج از کشور

در این مصوبه، ایرانیان ساکن خارج از کشور که دارای کارت اقامت هستند، می‌توانند سالانه یک خودرو وارد کنند. واردات این خودروها بدون انتقال ارز و از محل ارز در اختیار متقاضیان انجام می‌شود و حقوق ورودی آن‌ها ۱۰۰ درصد محاسبه خواهد شد.

واگذاری مجوزهای واردات به‌صورت رقابتی

دولت مکلف شده است که مجوز واردات خودرو را به روش رقابتی واگذار کند. بر این اساس، آیین‌نامه اجرایی این بند، که شامل نحوه ثبت درخواست واردات، سازوکار واگذاری مجوزها و تشخیص منشأ ارز خارجی است، با پیشنهاد سازمان برنامه و بودجه و همکاری وزارت صنعت، معدن و تجارت و بانک مرکزی، به تصویب هیأت وزیران خواهد رسید.

نظارت بر عملکرد و تخصیص ارز

بانک مرکزی و وزارت صنعت، معدن و تجارت موظف هستند گزارش تفصیلی ارز تخصیصی و عملکرد مبتنی بر منابع حاصل از این بند را هر سه ماه یک‌بار به کمیسیون‌های اقتصادی، برنامه و بودجه، محاسبات و صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی ارسال کنند.

منبع: جهان صنعت نیوز

1 دیدگاه

  1. سلام جناب پزشکیان . جناب فرزین آیا شما به واردات خودرو طبق استاندارد مورد قبول کشور با ارز شخصی و یا بدون انتقال ارز مشکل دارید. ؟ اجازه بدهید ایرانیان خارج از کشور بمنظور انتقال ارز خود به داخل کشور از طریق واردات خودرو اقدام کنند. آیا این گونه ارز وارد کشور کردن مشکل دارد. شما ارز اختصاص داده به واردات خودرو را به واردات داوری ضروری بیماران بکنید. این روش به کجای منافع شما زیان می رساند. جناب پزشکیان یا سمت مردم باشید و اگر می خواهی سمت رانت خوران و مافیای خودرو قرار گیرید دیگر هیچ انتظاری از حمایت مردمی نداشته باشید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا