روند پرشتاب تاسیس نیروگاه های خورشیدی در ایران: ۸۰ هزار مگاوات به ظرفیت تولید برق کشور افزوده می‌شود!

وزیر نیرو از ثبت درخواست برای تاسیس بیش از 80 هزار مگاوات نیروگاه خورشیدی در کشور خبر داد.

عباس علی آبادی، وزیر نیروی دولت چهاردهم، در مراسم آغاز عملیات اجرای نصب ۲۹۷ مگاوات نیروگاه‌های خورشیدی در قالب پویش سراسری “ایران آباد” که با حضور استانداران ۵ استان گلستان، آذربایجان شرقی، فارس (شهرستان شیراز)، بوشهر و هرمزگان برگزار شد، از افزایش قابل توجه ظرفیت تولید برق تجدیدپذیر کشور نسبت به سال گذشته خبر داد و بر ضرورت استمرار این روند تاکید کرد.

وی افزود: در حالی که کل ظرفیت تولید برق یکی از کشور‌های همسایه ایران ۸۰۰ مگاوات است، در کشور بیش از ۹۵ هزار مگاوات ظرفیت منصوبه نیروگاهی وجود دارد و برنامه داریم ظرفیت تولید مخصوصا در حوزه انرژی‌های تجدیدپذیر افزایش یابد.

علی‌آبادی همچنین ضمن دعوت از سرمایه گذاران برای ورود به حوزه احداث نیروگاه خورشیدی به اقدامات وزارت نیرو برای تسهیل مسیر توسعه انرژی‌های تجدیدپذیر اشاره کرد و گفت: سرمایه گذاران حوزه تجدیدپذیر‌ها جز ایام اوج بار می‌توانند برای صادرات برق اقدام کنند و در ایام اوج بار نیز برق تولیدی آنها به با نرخ‌های جذاب خریداری خواهد شد.

صدور پروانه برای ۳۷ هزار مگاوات نیروگاه خورشیدی

ثبت درخواست برای تاسیس بیش از 80 هزار مگاوات نیروگاه خورشیدی در کشور
ثبت درخواست برای تاسیس بیش از ۸۰ هزار مگاوات نیروگاه خورشیدی در کشور

وی با بیان اینکه تاکنون برای تولید بیش از ۳۷ هزار مگاوات برق تجدیدپذیر پروانه صادر شده است، افزود: با توجه به اینکه برای احداث حدود ۸۰ هزار مگاوات نیروگاه خورشیدی متقاضیان ثبت نام کرده‌اند متقاضیانی که فعالیت خود را تا کنون آغاز نکرده‌اند، در کوتاه‌ترین زمان با متقاضیان جدید جایگزین خواهند شد تا روند توسعه بدون توقف ادامه یابد.

وزیر نیرو در بخش دیگر سخنان خود با بیان اینکه وزارت نیرو درحال حاضر ۸۰ درصد تقاضای مصرف برق در کشور را تامین می‌کند، گفت: در اردیبهشت ماه شاهد فرا رسیدن گرمای زودرس و افزایش بیش از ۴ درجه‌ای دمای هوا نسبت به میانگین بلند مدت بودیم که همین مسئله منجر به افزایش تقاضای مصرف برق شد و باتوجه به پیش‌رو بودن هفته‌های گرم از مشترکان تقاضا داریم مصرف برق خود را مدیریت کنند.

وی در ادامه تاکید کرد: وزارت نیرو تلاش می‌کند از طریق مدیریت بار شبکه، کسری برق موجود را جبران کند.

منبع: خبرگزاری صداوسیما

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا