نظارت الکترونیکی بر سارقان سابقه‌دار در تهران

علی القاصی‌مهر، رئیس کل دادگستری استان تهران، از اجرای طرح نظارت الکترونیکی بر سارقان سابقه‌دار خبر داد. بر اساس این طرح، 1708 سارق سابقه‌دار تحت نظارت پابند الکترونیکی قرار دارند.

رییس کل دادگستری تهران از نصب پابند الکترونیکی برای ۱۷۰۸ سارق سابقه‌دار، تشکیل بانک ژنتیکی مجرمان و کاهش ۱۷ درصدی سرقت در پایتخت خبر داد.

علی القاصی‌مهر؛ رییس کل دادگستری استان تهران در نشست ستاد استانی کنترل مجرمان حرفه‌ای و سابقه‌دار، بر ضرورت افزایش اقدامات پیشگیرانه تأکید کرد و گفت: در ایام پیش‌ِرو باید فضای ارتکاب جرم به‌ویژه در نقاط جرم‌خیز به‌گونه‌ای مدیریت شود که مجرمان فرصت سوءاستفاده پیدا نکنند. همچنین، نظارت بر رفتار سارقان سابقه‌دار باید تشدید شود.

القاصی‌مهر با اشاره به اجرای طرح نظارت الکترونیکی بر محکومان بزه سرقت در استان تهران اعلام کرد: در حال حاضر، ۱۷۰۸ نفر از سارقان سابقه‌دار تحت نظارت الکترونیکی قرار دارند که شامل ۱۰۱۰ نفر در تهران، ۵۶۰ نفر در غرب استان و ۱۳۸ نفر در شرق استان می‌شود.

محرومیت سارقان از مرخصی و نهادهای ارفاقی

رییس کل دادگستری استان تهران تأکید کرد که مجرمان سابقه‌دار از نهادهای ارفاقی و اعطای مرخصی محروم خواهند بود و گفت: برخی از این مجرمان دوران محکومیت خود را گذرانده و آزاد شده‌اند اما همچنان تحت نظارت هستند. لازم است دامنه این نظارت‌ها گسترش یابد تا از بازگشت آن‌ها به چرخه جرم جلوگیری شود.

بانک ژنتیکی مجرمان و افزایش نظارت امنیتی

القاصی‌مهر از ایجاد بانک اطلاعات ژنتیکی مجرمان حرفه‌ای و خطرناک خبر داد و افزود: در این بانک تاکنون ۲۲۱ هزار نمونه ژنتیکی از مجرمان خطرناک ثبت شده و ۱۵۵ هزار پروفایل ژنتیکی در سامانه ذخیره شده است. این اطلاعات نقش مهمی در شناسایی و برخورد با مجرمان دارد.

کاهش ۱۷ درصدی سرقت با اجرای نظارت الکترونیکی

رییس کل دادگستری استان تهران با اشاره به تأثیر نظارت الکترونیکی بر کاهش جرم گفت: اجرای این طرح، باعث کاهش ۱۷ درصدی سرقت در تهران شده است. همچنین، دسترسی به اطلاعات مجرمان با کد ملی برای ضابطین قضایی و انتظامی تسهیل شده است.

سخت‌گیری در برابر سارقان خطرناک

القاصی‌مهر بر ضرورت اعمال سیاست‌های سخت‌گیرانه کیفری علیه سارقان سابقه‌دار و خشن تأکید کرد و گفت: این دسته از مجرمان در صورت برخورد تساهل‌آمیز، احتمال بالایی برای تکرار جرم دارند. بنابراین، سیاست‌های سخت‌گیرانه قضایی باید ادامه داشته باشد.

کنترل و پیشگیری از تخلفات در ایام نوروز

وی همچنین به افزایش نظارت‌ها در تعطیلات نوروزی اشاره کرد و اظهار کرد: برخی افراد سودجو در ایام تعطیلات اقدام به تغییر کاربری غیرقانونی اراضی، تعرض به اموال عمومی و تخلفات محیط زیستی می‌کنند. سازمان‌های مربوطه موظف‌اند تدابیر پیشگیرانه را افزایش دهند.

لزوم افزایش امنیت شهری در تعطیلات نوروز

القاصی‌مهر بر ضرورت نظارت مستمر بر اماکن بی‌دفاع شهری مانند بانک‌ها، صرافی‌ها، طلافروشی‌ها و مراکز تجاری در تعطیلات تأکید کرد و گفت: پلیس موظف است گشت‌های انتظامی در این مناطق را افزایش دهد.

کاهش ۳۰ درصدی سرقت‌های خشن و کشف ۸۰ درصدی سرقت‌های مسلحانه
رییس کل دادگستری تهران با اشاره به آمارهای اخیر عنوان کرد: «سرقت به عنف ۳۰ درصد کاهش یافته و سرقت مسلحانه ۱۵ درصد کاهش داشته است. همچنین، ۸۰ درصد از سرقت‌های مسلحانه کشف شده‌اند.

تأکید بر احساس امنیت در محله‌های تهران

القاصی‌مهر در پایان خاطرنشان کرد: نباید اجازه داد که احساس ناامنی در برخی از محله‌های تهران شکل بگیرد. دستگاه‌های امنیتی و انتظامی باید به‌گونه‌ای عمل کنند که شهروندان در هیچ نقطه‌ای از تهران دچار نگرانی نشوند.

 

منبع: تسنیم

۷ دیدگاه

  1. سلام وقتی میتونه به این موضوع فکر کنه که برای آخرین بار یه دزدی حسابی انجام بده و حتی در حین دزدی مرتکب قتل هم بشه و با بدست آوردن پول زیاد از کشور فرار کنه و به هرصورت پابند را جدا کنه چه فایده داره و بازهم رعب و وحشت و احتمال دزدی وجود داره فقط باید دزدی درجه بندی با معیارهای مختلف و اگر کسی این معیارها را تکرار یا از حد گذراند اعدام یا حبس ابد

  2. حکم سارق باید اعدام باشه،چون امنیت ملی در خطره.وقتی زور گو شدن،و در حضور دوربین و خانواده وارد خونه میشن.دزدارو اعدام کنید بترسن.

  3. سلام ؛ در خصوص مصاحبه محسن رفیق دوست تنها راه استفاده.از یوتیوب و ایکس و …هست که ماندارین. به همین جهت نظرم را در اینجا مینویسم. قبلا بارها در نظرهایم عرض کرده ام درکمال تاسف در کشور ما هر کسی زودتر از خواب بیدار شد سخن یا نظری مطرح می‌کند که سوژه چربی جهت معاندین فراهم می‌کند.

  4. بهتره اگه شخصی بیش از سه بار مرتکب دزد و خلاف شد اون شخص حکم غده سرطانی دارد و برا جامعه مضره و بهتره حذف فیزیکی شود و بجای دست گردنش و بزنن

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا