کارخانه بیسکویتسازی در تهران در سال ۱۳۵۲+ عکس
اولین کارخانههای بیسکویت در کشور در دهه ۱۳۳۰ شروع به کار کردند و خیلی زود توانستند با بخش مهمی از صنایع غذایی کشور تبدیل شوند.

تاریخچه کارخانههای بیسکویت در ایران به دهه ۱۳۳۰ باز میگردد. در آن زمان، کارخانههایی مانند ویتانا و مینو با هدف تولید انبوه بیسکویت و سایر محصولات غذایی آغاز به کار کردند.
همچنین بخوانید: ماجرای کلاهبرداری بیسابقه از شرکت بیمه با جنازه اجارهای+گزارش کامل
شرکت سالمین در سال ۱۳۵۳ تأسیس شد و در زمینه تولید کیک، بیسکویت و پفک فعالیت دارد. آنچه میبینید مربوط به یکی از همین کارخانههای بیسکویتسازی در سال ۱۳۵۲ است.

منبع: انتخاب



