علیرضا دبیر: اگر کامران قاسمپور اول شود، صاحب دوبنده تیم ملی خواهد شد

علیرضا دبیر از تعیین ملی‌پوش وزن ۸۶ کیلوگرم بر اساس نتایج جام تختی خبر داد و در خصوص ناپدید شدن برخی کاپ‌ها گفت: باید موزه‌ای رسمی تأسیس شود تا این آثار ثبت و محافظت شوند.

علیرضا دبیر رئیس فدراسیون کشتی در مورد تکلیف وزن ۸۶ کیلوگرم گفت: کامران قاسمپور در مسابقات جام تختی در وزن ۸۶ کیلوگرم روی تشک خواهد رفت و هر کشتی‌گیری اول بشود طبق چرخه انتخابی ملی‌پوش این وزن خواهد شد. البته من واقعاً یادم نیست که مربیان تیم ملی چرخه انتخابی تیم ملی را در وزن ۸۶ کیلوگرم به چه صورت نوشتند، اما فکر می‌کنم در صورت پیروزی کامران او صاحب دوبنده تیم ملی می‌شود.

وی گفت: من آمار وزن کامران را گرفتم و او پس از تمرین ۸۸ کیلوگرم بوده است. این وزن برای یکی دو روز است. من وزن همه کشتی‌گیران را رصد می‌کنم. مسابقات جام تختی هم با دو کیلو ارفاق برگزار خواهد شد. من در مسائل فنی ورود نمی‌کنم، سرمربی و دبیر فدراسیون با هم تصمیم می‌گیرند و اگر اول شود حق اوست ملی‌پوش این وزن شود.

ضرورت تأسیس موزه فدراسیون کشتی برای حفظ افتخارات

رئیس فدراسیون کشتی در مورد پیدا شدن جام کشتی در عتیقه‌فروشی عنوان کرد: متأسفانه خیلی از کاپ‌ها نیست و این موضوع فقط در دوره من نبوده، بلکه از قدیم همین بوده است. من خاطرم هست که در جنوب کشتی می‌گرفتیم آقای طالقانی یک موزه تأسیس کرد و پس از مدتی دیدیم اثری از آن نیست. ما احساس نیاز پیدا کردیم که این به فکر تأسیس موزه در فدراسیون کشتی افتادیم. در حال گرفتن مجوز هم از میراث فرهنگی هستیم که مدال‌ها و کاپ‌ها ثبت شود که نتوانند دزدی کنند.

همچنین بخوانید: تبریک باشگاه ترکیه ای به تراکتور برای قهرمانی: افتخار تمام ترک‌های جهان هستید!

دبیر عنوان کرد: الان یکی از کاپ‌ها نیست و من هم مثل شما از رسانه‌ها این موضوع را شنیدم. متأسفانه کاپ‌های زیادی را نداریم و این موضوع از قبل از انقلاب بوده است. ما باید به فکر تأسیس موزه‌ای باشیم که بتوانیم مجوز هم بگیریم که تک تک مدال‌ها و کاپ‌ها ثبت ملی شود تا در آینده کسی به خودش اجازه ندهد این کاپ‌ها را با خودش ببرد. ورود و خروج آن‌ها باید ثبت شود. الان آقای مهربان که به فرودگاه برای استقبال کشتی‌گیران می‌رود، اول به او می‌گویم کاپ‌ها کجاست؟ در حال حاضر اکثر کاپ‌ها جدید است.

رئیس فدراسیون کشتی تأکید کرد: در گذشته این کاپ‌ها پراکنده بودند و در دفتر رئیس یا دبیر فدراسیون بودند، این شیوه کاپ نگه داشتن نیست چرا که اصلاً مشخص نبود. این رویه تنها در دوره من نبود، در هر دوره‌ای شرایط به همین صورت بود. ما الان محل نگه‌داری کاپ‌ها را قفل کردیم و دست خودمان است اما در گذشته اصلاً معلوم نبود شرایط به چه صورت است. ما جایی را درست کردیم که کاپ‌ها را نگهداری می‌کنیم و کلیدش هم دست خودمان است اما همین هم مناسب نیست و ما حتماً باید موزه تأسیس کنیم و این کاپ‌ها و مدال‌ها ثبت ملی شود.

منبع: مشرق

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا