افزایش حقوق کارگران هر ۳ ماه یک‌بار؛ پیشنهاد جدید مجلس

عضو کمیسیون اجتماعی مجلس درخصوص افزایش حقوق کارگران با توجه به تورم در سال آینده گفت: پیشنهاداتی داده‌ایم که باید عدد افزایش حقوق کارگران مطابق تورم باشد، اگر روزانه نمی‌شود حداقل هر ۳ ماه یک‌بار عدد افزایش پیدا کند.

بلاتکلیفی دستمزد کارگران در سال ۱۴۰۴

حسینعلی حاجی دلیگانی، نماینده مجلس، درباره وضعیت حقوق و دستمزد کارگران در سال ۱۴۰۴ گفت: «پیشنهاداتی داده‌ایم که چون خود وزیر هم موضوع را دنبال می‌کرد و پیشنهاد می‌گرفت، گفتم باید عدد افزایش حقوق کارگران مطابق تورم باشد، اگر روزانه نمی‌شود حداقل هر ۳ ماه یک‌بار عدد افزایش پیدا کند.»

او افزود که با توجه به شرایط تورمی کشور، لازم است حقوق کارگران به‌طور مستمر افزایش یابد تا قدرت خرید آنها کاهش پیدا نکند. این پیشنهاد در شرایطی مطرح شده است که همچنان میزان افزایش دقیق حداقل دستمزد در سال ۱۴۰۴ مشخص نشده و کارگران در انتظار اعلام رسمی این رقم هستند.

یک میلیارد دلار برای کالابرگ الکترونیکی

علاوه بر مسئله حقوق، دولت برای حمایت از اقشار کم‌درآمد، یک میلیارد دلار بودجه جهت ارائه کالابرگ الکترونیکی در آستانه ماه رمضان اختصاص داده است.

حاجی دلیگانی در این خصوص گفت: «یک میلیارد دلار برای ارائه کالابرگ اختصاص پیدا کرده است، برای این‌که در یک روش الکترونیکی بتوانند عدد افزایش نرخ کالا را در حد کمک به خانواده‌ها اختصاص دهند تا افراد بتوانند هزینه کالا‌هایی که با تلاطم بازار گران می‌شوند را پرداخت کنند.»

اما او تأکید کرد که این میزان کمک به‌تنهایی نمی‌تواند اثرات تورم را جبران کند و فقط یک حرکت مثبت است. وی افزود: «نه فقط کارگران بلکه بازنشستگان و بقیه افراد کم‌درآمد و حقوق‌بگیران ثابت نیز تحت فشارهای تورمی قرار گرفته‌اند و این نوع حمایت‌ها کافی نیست.»

چالش‌های تعیین دستمزد ۱۴۰۴

افزایش حقوق کارگران یکی از مباحث داغ اقتصادی سال آینده است. تاکنون گمانه‌زنی‌هایی درباره میزان افزایش حداقل حقوق در سال ۱۴۰۴ مطرح شده و برخی منابع پیش‌بینی کرده‌اند که حداقل حقوق ممکن است به ۱۷ میلیون تومان برسد.

در عین حال، تعیین میزان دقیق دستمزد همچنان با چالش‌های متعددی روبه‌روست و جلسات شورای عالی کار در این خصوص ادامه دارد.

🔴 نظر شما درباره افزایش حقوق کارگران هر ۳ ماه یک‌بار چیست؟ آیا این تصمیم می‌تواند تأثیر مثبتی بر معیشت کارگران داشته باشد؟

 

منبع: اندیشه معاصر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا