گوشت کنیایی به زودی در تهران عرضه می‌شود

گزارش‌ها حاکی از آن است که گوشت کنیایی قرار است طی ۱۵ تا ۲۰ روز آینده وارد کشور شده و در بازار عرضه شود.

از ۲ سال پیش توزیع گوشت گرم وارداتی دولتی با نرخ ارز ترجیحی ۲۸۵۰۰ تومانی آغاز شد. پس از آن این گوشت دولتی به چند شرکت بسته‌بندی خصوصی واگذار شد که مردم هم از نحوه کیفیت و توزیع آن گلایه‌مند بودند.

حالا ۱۰ روز است که ثبت سفارش برای واردات گوشت قرمز با ارز ۷۲ هزارتومانی آغاز شده است و مدیرعامل تره‌بار شهر تهران می‌گوید که از مهر روزانه ۶۰ تن گوشت گرم کنیایی با قیمت حدود ۶۰۰ هزار تومان در تمامی میادین میوه و تره‌بار توزیع می‌شود این در حالی است که قیمت گوشت در بازار آزاد بیش از یک میلیون تومان است.

همچنین بخوانید: زمان توزیع و قیمت گوشت گرم وارداتی اعلام شد

با وجود توزیع گوشت یخی برزیلی در تهران، مسئله کمبود گوشت و مشکلات مربوط به توزیع آن همچنان پابرجاست تا جایی که برخی از گوشت‌های وارداتی سر از بازار آزاد و یا قصابی‌ها درآوردند.

با وجود این، کارشناس امنیت غذایی فرید محمدیان می‌گوید که «واردات گوشت گرم به‌ویژه در شرایط کنونی ضرورتی ندارد. ما می‌توانیم به‌جای آن روی گوشت یخی بیشتر وارد کنیم که هم ارزان‌تر است و هم کیفیت بهتری دارد و به‌راحتی در دسترس قرار می‌گیرد.»

کارشناس امنیت غذایی دیگر، کریم یادگاری، با بیان اینکه کیفیت گوشت گرم وارداتی بیشتر از گوشت یخی است، می‌گوید که اما در شرایط فعلی، واردات گوشت گرم برای تأمین نیاز فوری مردم و جلوگیری از کمبود آن ضروری است و با نظارت دقیق می‌توان از توزیع ناعادلانه جلوگیری کرد و این گوشت را به‌درستی در دسترس اقشار کم‌درآمد با قیمت مناسب قرارداد.

کارشناسان می‌گویند که برای حل مشکل توزیع، باید نظارت دقیق‌تر بر واردات و توزیع گوشت اعمال شود، همچنین ایجاد فروشگاه‌های زنجیره‌ای دولتی و سیستم‌های الکترونیکی برای تخصیص کالابرگ گوشت به اقشار کم‌درآمد می‌تواند دسترسی عادلانه را تضمین کند.

منبع: فارس

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا