بهترین روش های جلوگیری از گرمازدگی
گرمای شدید میتواند به مشکلات شدید سلامتی و بعضا گرمازدگی منجر شود. در این مطلب به بهترین روش های جلوگیری از گرمازدگی میپردازیم.

افزایش دمای هوا در تابستان خطر گرمازدگی را بهویژه برای کودکان و سالمندان بیشتر کرده است؛ با رعایت نکات ضروری مانند تردد از معابر سایهدار و انجام فعالیتها در ساعات خنک روز، از سلامت خود و عزیزانتان محافظت کنید.
گرمازدگی در فصل تابستان ، به یکی از مشکلات رایج برای مردم تبدیل شده و برای کاهش این آسیب، رعایت نکات مهم پیشگیری ضروری است.
توصیه هایی برای فرار از گرمازدگی
متخصص طب اورژانس و عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز، با اشاره به افزایش دما و موج گرمای شدید، تأکید دارد که توجه به روشهای پیشگیری از این معضل اهمیت بسیاری دارد.
فعالیتهای غیرضروری را به ساعات خنک منتقل کنید
دکتر علی وفاق نعمتاللهی با اشاره به شرایط جوی گرم و گاه آلوده، پیشنهاد کرده است که کارهایی که نیاز به فعالیت شدید دارند، در ساعات خنکتر روز مانند عصر یا شب انجام شود. وی همچنین به افرادی که مجبور به حضور در فضای باز هستند توصیه کرد تا مصرف مایعات و عناصر الکترولیتی را افزایش دهند تا از بروز کمآبی در بدن جلوگیری کنند.
جبران مایعات از دسترفته توسط نوشیدنیهای منتخب
این متخصص اضافه کرد که مصرف آب ساده به تنهایی برای جایگزینی مایعات از دسترفته در اثر تعریق کافی نیست. برای این منظور میتوانید آب را با مقدار کمی نمک مخلوط کنید یا از نوشیدنیهای سنتی مانند شربت آبلیمو، شربت خاکشیر، و تخمشربتی استفاده کنید. همچنین نوشابههای ورزشی نیز گزینه مناسبی برای حفظ بهتر آب در بدن محسوب میشوند.
توجه ویژه به گروههای آسیبپذیر
وی ادامه داد که در هوای بسیار گرم تابستان، دو گروه سالمندان و کودکان بیشتر از سایرین در معرض خطر قرار دارند. به همین دلیل باید مراقبت بیشتری از آنها صورت گیرد. در صورت خروج از منزل نیز پیشنهاد میشود از مسیرهایی که سایه دارند، استفاده شود تا از قرارگیری مستقیم در معرض آفتاب جلوگیری شود.
منبع: رکنا