با حذف برنامه های غیرضروری موبایل مانع از جاسوسی دشمن شوید

معاون فرهنگی و اجتماعی پلیس فتای فراجا، از مردم خواسته تا با حذف برنامه های غیرضروری موبایل مانع از جاسوسی دشمن شوند.

معاون فرهنگی و اجتماعی پلیس فتای فراجا گفت: با توجه‌ به تهدیدات متصور برای تجهیزات هوشمند در شرایط تهاجم دشمن، لازم است کاربران نکات ضروری امنیتی را مد نظر داشته باشند.

سرهنگ جواد مختاررضایی معاون فرهنگی و اجتماعی پلیس فتای فراجا، با بیان اینکه در این شرایط از کلیک روی لینک‌های ارسال شده توسط پیامک یا شبکه‌های اجتماعی و پیام‌رسان‌ها، حتی از سوی آشنایان و سرشماره های خدماتی خودداری کنید، افزود: برنامه‌های غیر ضروری موبایل‌تان را حذف کنید. به خصوص برنامه‌های متعلق به شرکت‌هایی که سابقه همکاری با رژیم صهیونیستی و سرویس اطلاعاتی دشمن از قبیل برنامه‌های شرکت متا و گوگل را دارند.

توصیه های پلیس فتا برای جلوگیری از جاسوسی دشمن

وی افزود: یکی از اقدامات ضروری در این مقطع زمانی که می‌تواند بخش زیادی از نگرانی بدافزاری را کاهش دهد، بازگرداندن تلفن‌های همراه به تنظیمات کارخانه است. برای این کار، کاربران می‌توانند از اطلاعات ضروری مانند عکس‌های شخصی و شماره مخاطبان پشتیبان بگیرند و تلفن همراه خود را به حالت کارخانه یا ریست فاکتوری کنند.

معاون فرهنگی و اجتماعی پلیس فتا ادامه داد: همچنین می‌توانید از بخش تنظیمات تلفن همراه قسمت برنامه‌ها ایکون سه نقطه با کلیک بر روی مدیر مجوز (Settings- Apps – Permission manager) مجوزهای هر برنامه را بررسی کنید و کلیه دسترسی های غیر ضروری را لغو کنید.

سرهنگ مختار رضایی عنوان کرد: اگر باتری موبایل‌تان زودتر از روزهای گذشته خالی می شود، در اجرای مراحل بالا جدیت بیشتری به خرج بدهید.

وی با اشاره به اینکه اگر دارای مشاغل حساس هستید از تلفن‌های هوشمند استفاده نکنید، عنوان کرد: به صورت روزانه‌ تلفن همراه خود را خاموش و روشن کنید. در انتخاب اپلیکیشن‌ها بسیار دقت کنید، سعی کنید آنهایی را که نیاز ندارید به خصوص پیام رسان‌ها و شبکه‌های اجتماعی خارجی را در شرایط فعلی استفاده نکنید و حذف نصب کنید.

معاونت فرهنگی و اجتماعی پلیس فتای فراجا تصریح کرد: دسترسی‌های اپلیکیشن‌های روی گوشی‌تان را مجدد بررسی کنید. اگر می‌خواهید برنامه را نصب کنید حتما سعی کنید از فروشگاه‌های داخلی این کار را انجام بدهید. دسترسی‌های آن برنامه را مدیریت کنید و دسترسی‌هایی که مورد نیاز نیست را ببندید.

وی در خصوص پیامک‌هایی حاوی لینک‌های آلوده با مضمون بهره‌مندی و فعال سازی عابر بانک و یا اینترنت بانک نیز، خاطرنشان کرد: این پیامک‌ها علاوه بر کلاهبرداری، می‌تواند اهداف جاسوسی و حتی امنیتی داشته باشد. از کلیک بر روی هر نوع لینک یا پیامک آلوده که از طریق سر شماره تلفن‌های شخصی در داخل سامانه پیامکی و یا پیام رسان‌ها ارسال می‌شود، اکیداً خودداری کنید.

منبع: رکنا

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا