نیمی از جوانان ترجیح میدهند بدون اینترنت زندگی کنند
نتایج نظرسنجی جدید در بریتانیا نشان میدهد که بسیاری از جوانان نسبت به تأثیرات منفی فضای مجازی نگراناند و حتی زندگی بدون اینترنت را ترجیح میدهند.

نتایج پژوهشی تازه بیانگر آن است که تقریباً نیمی از افراد جوان، زندگی در دنیایی بدون اینترنت را ترجیح میدهند.
تأثیرات منفی شبکههای اجتماعی بر روحیه جوانان
براساس مطالعهای که روی گروه سنی ۱۶ تا ۲۱ سال انجام شده، مشخص شد ۷۰ درصد از شرکتکنندگان پس از صرف وقت در شبکههای اجتماعی، احساس ناخوشایندی نسبت به خود پیدا میکنند. همچنین نیمی از پاسخدهندگان از پیشنهاد وضع مقررات محدودکننده برای استفاده از اینترنت بعد از ساعت ۱۰ شب حمایت کردند. ۴۶ درصد از افراد ترجیح دادند در دنیایی بدون اینترنت دوران جوانی خود را سپری کنند.
همچنین بخوانید: نتایج یک مطالعه تازه: کتاب، پادزهر تنهایی در عصر دیجیتال
آمار استفاده از شبکههای اجتماعی
براساس نظرسنجی مؤسسه استاندارد بریتانیا (BSI)، یکچهارم از شرکتکنندگان روزانه چهار ساعت یا بیشتر را در شبکههای اجتماعی سپری میکنند. ۴۲ درصد از آنان اذعان کردند که دربارهی فعالیتهای آنلاین خود به والدین یا سرپرستانشان اطلاعات نادرست دادهاند.
رفتارهای مخفیانه آنلاین
این بررسی نشان داد که ۴۲ درصد از افراد جوان، هنگام فعالیت در فضای آنلاین دربارهی سن خود دروغ میگویند. همچنین ۴۰ درصد از حسابهای کاربری جایگزین یا مخفی استفاده کرده و ۲۷ درصد از آنان تظاهر به هویتهای جعلی کردهاند.
بحث ممنوعیتهای دیجیتال
در پی انتشار این آمار، پیتر کایل، وزیر فناوری بریتانیا، اظهار داشت که دولت در حال مطالعه اجرای محدودیتهای خاص زمانی برای اپلیکیشنهایی مانند تیکتاک و اینستاگرام است.
دیدگاه متخصصان
رانی گووندر، مدیر سیاستگذاری ایمنی کودکان در فضای آنلاین در مؤسسه NSPCC، معتقد است که اگرچه اعمال محدودیت زمانی میتواند مفید باشد، اما برای کاهش آسیبها، اقدامات مکمل دیگری نیز ضروری هستند. وی بر اهمیت ایجاد فضای آنلاین امنتر و کماعتیادتر برای کودکان و نوجوانان تأکید کرده است.
به اشتراکگذاری اطلاعات شخصی با غریبهها
نتایج نظرسنجی همچنین نشان داد ۲۷ درصد از نوجوانان اطلاعات مکانی خود را با افراد ناشناس در فضای آنلاین به اشتراک میگذارند.
منبع: رکنا