عینک هوشمند با قابلیت مسدودسازی تبلیغات دنیای واقعی

یک مهندس نرم‌افزار بلژیکی موفق به توسعه عینک هوشمندی شده که با کمک هوش مصنوعی، تبلیغات محیطی را تشخیص داده و آن‌ها را از دید کاربر پنهان می‌کند؛ گامی تازه در کنترل محتوای بصری در دنیای واقعی.

وقتی آنلاین هستید، یک افزونه مرورگر می‌تواند تمام آن تبلیغات آزاردهنده‌ای را که ظاهر می‌شوند و صفحه نمایش شما را شلوغ می‌کنند، مسدود کند، اما متأسفانه در حال حاضر نمی‌توانیم این کار را برای تبلیغات در دنیای واقعی انجام دهیم، البته این توانایی به تازگی به لطف یک مهندس بلژیکی میسر شده است.

به نقل از فیوچریسم، «استیجن اسپانهوف» (Stijn Spanhove) مهندس نرم‌افزار از بلژیک، آزمایشی را با یک عینک هوشمند منتشر کرد. وقتی این عینک را به چشم می‌زنید و به یک بیلبورد، یا حتی برچسب روی یک ظرف غذا نگاه می‌کنید، یک مستطیل قرمز ظاهر می‌شود تا شلوغی بصری ناخوشایند یا همان تبلیغات را از دید شما پنهان کند.

وی در پستی در ایکس (توییتر سابق) نوشت: این عینک هنوز در مراحل اولیه و آزمایشی است، اما تصور آینده‌ای که در آن محتوای فیزیکی که می‌بینید را کنترل می‌کنید، هیجان‌انگیز است.

همچنین بخوانید: اینترنت استارلینک در خدمت قاچاقچیان مواد مخدر

کنترل دنیای واقعی با هوش مصنوعی

وی افزود: عینک‌های هوشمند اسنپ‌چت که یک عینک هوشمند سیاه ضخیم ساخته شده برای کاربرد‌های واقعیت افزوده هستند، می‌توانند تبلیغات دنیای واقعی را از دید ما پنهان کنند.

وی از هوش مصنوعی «جمینای» (Gemini) گوگل به عنوان ابزاری برای شناسایی تبلیغات در دنیای واقعی و پنهان کردن آنها از دید، استفاده کرده است، اما این سامانه هنوز به کمی کار نیاز دارد. وقتی عینک‌ها را در حال کار تماشا می‌کنید، یک تأخیر لحظه‌ای وجود دارد قبل از اینکه عینک‌ها حضور یک تبلیغ را تشخیص داده و آن را مسدود کنند.

«اسپانهوف» می‌گوید: من امیدوارم که برنامه خود را بیشتر توسعه دهم و ممکن است بلوک قرمز با تصاویر دیگری به انتخاب کاربر جایگزین شود.

فردی با لحن طنز در جوابی به پست «اسپانهوف» در ایکس نوشت: پیشرفت طبیعی بعدی پس از مسدود کردن اشیاء، مسدود کردن افرادی است که نمی‌خواهید آنها را ببینید.

صنعت عینک‌های هوشمند با چند شکست بزرگ مواجه شده بود، اما به نظر می‌رسد عینک‌های هوشمند در حال حاضر پیشرفت‌های واقعی داشته‌اند. یک عینک هوشمند در چین تولید شده است که می‌تواند زبان‌های خارجی را به صورت زنده ترجمه کند. این امر نشان‌دهنده آماده بودن این فناوری برای ورود به جریان اصلی فناوری است.

منبع: ایسنا

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا