وزارت ارتباطات به استارتاپهای آسیبدیده وام ۱۰۰ میلیارد تومانی میدهد
وزارت ارتباطات اعلام کرد که طرح حمایت اضطرای از استارتاپها و کسبوکارهای دیجیتال را در دستور کار قرار داده تا خسارتهای وارد شده در دوران جنگ ۱۲ روزه را جبران کند.

در پی جنگ سایبری و زیرساختی اخیر کشور وزارت ارتباطات با همکاری صندوق نوآوری از آغاز پرداخت تسهیلات ویژه به شرکتهای دانشبنیان خبر داد.
با آغاز معرفی شرکتهای ارزیابیشده به بانک عامل، طرح حمایت اضطراری از کسبوکارهای آسیبدیده دیجیتال وارد مرحله اجرایی شد. این طرح ویژه که در پی جنگ ۱۲ روزه رژیم صهیونیستی و بهمنظور جبران خسارات وارده به زیستبوم اقتصاد دیجیتال تدوین شده، از این هفته وارد فاز پرداخت تسهیلات میشود.
به گزارش مرکز روابطعمومی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، این طرح با همکاری مشترک وزارت ارتباطات و صندوق نوآوری و شکوفایی طراحی شده و در حال حاضر به مرحله «ابلاغ و معرفی شرکتهای ارزیابیشده به پستبانک ایران» رسیده است.
همچنین بخوانید: شرایط وام ازدواج فرزندان بازنشستگان اعلام شد
در قالب این طرح، شرکتهای دانشبنیان که در دوران بحران اخیر فعال بوده و دچار آسیبهای مشخص در زیرساخت، درآمد یا توان عملیاتی شدهاند، میتوانند از تسهیلات سرمایه در گردش بهرهمند شوند. این تسهیلات با نرخ سود ۱۵.۳۳ درصد، سقف یکهزار میلیارد ریال و با دوره بازپرداخت ۱۲ماهه (شامل سه ماه تنفس و ۹ ماه بازپرداخت) در اختیار واجدان شرایط قرار میگیرد. همچنین، ضمانت اعتباری صندوق نوآوری جایگزین تضامین سنتی شده و مسیر دریافت این حمایتها را برای شرکتها تسهیل میکند.
طبق اعلام رسمی، شرکتهای متقاضی میبایست از طریق سامانه «غزال» به نشانی ghazaal.inif.ir ثبتنام کرده و مستندات مربوط به آسیبدیدگی خود را بارگذاری میکردند. بررسی این مستندات و تأیید نهایی توسط کارگروه مشترک وزارت ارتباطات و صندوق نوآوری انجام شده و تنها شرکتهایی که از فیلترهای ارزیابی عبور کردهاند، به بانک عامل معرفی شدهاند.
از شروط کلیدی دریافت این تسهیلات، فعال بودن شرکت در دوران بحران و نیز خودداری از تعدیل نیرو در طول دوره بهرهمندی از حمایتها اعلام شده است.
به گزارش خبرنگار علم و پیشرفت، این بسته حمایتی در پی بازدید میدانی سید ستار هاشمی، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، از برخی کسبوکارهای فعال طراحی و ابلاغ شده است. وزیر ارتباطات پس از گفتوگو با مدیران و کارکنان این مجموعهها، مأموریت ویژهای برای تقویت تابآوری اقتصاد دیجیتال در شرایط بحرانی به معاونان خود واگذار کرد.
هدف اصلی این طرح، افزایش تابآوری زیستبوم اقتصاد دیجیتال، پایداری خدمات آنلاین و جلوگیری از اخلال در ارائه خدمات فناوریمحور به مردم در شرایط بحرانی عنوان شده است.
منبع: روزنامه ۱۹دی