طرز تهیه قهوه قجری+ نکات و فوتوفنها
قهوه قجری یکی از نوشیدنیهای اصیل ایرانی است که از صدها سال قبل با ورود قهوه به ایران در کشور به این روش اصیل و بومی تهیه شده است. با طرز تهیه قهوه قجری اصیل همراه ما باشید:

قهوه قجری یکی از نوشیدنیهای اصیل و قدیمی ایران است. جالب است بدانید که قدمت نوشیدن قهوه در ایران از قدمت مصرف چای بسیار بیشتر است. به همین دلیل در ایران قهوهخانههای قدیمی فراوانی وجود دارند اما چایخانهای قدیمی پیدا نمیکنید.
نگاهی سریع به طرز تهیه
برای آماده کردن قهوه قجری، زعفران را دم کنید و کنار بگذارید. پودر قهوه را به همراه هل، گل سرخ و آب در جذوه بریزید و روی حرارت بگذارید.
هر بار قهوه نزدیک به جوشیدن بود آن را از روی حرارت بردارید و سپس دوباره بگذارید دم بکشد. این کار را تا ۳ بار تکرار کنید. سپس قهوه را در فنجان بریزید و زعفران و گلاب را به آن اضافه کنید. رسپی این قهوه خوشمزه را با جزئیات کامل در ادامه بخوانید.
قهوه قجری
مواد لازم برای قهوه قجری برای ۱ نفر
مواد لازم مقدار مورد نیاز
- قهوه ترک ۲ قاشق غذاخوری
- زعفران ¼ قاشق چایخوری
- گلاب ۱ قاشق غذاخوری
- هل ۲ عدد
- گل سرخ ۱ عدد
- آب ۱ فنجان
مرحله اول: زعفران را دم کنید
زعفران را در هاون بکوبید و سپس به صورت غلیظ دم کنید. قهوه دم شده را کنار بگذارید.
همچنین بخوانید: طرز تهیه فیله مرغ+ به همراه روشهای مزهدار کردن فیله
مرحله دوم: قهوه را در جذوه بریزید
۱ فنجان آب، پودر قهوه، هل و گل سرخ را به جذوه اضافه کنید. ترکیبات را خوب هم بزنید و سپس جذوه را روی حرارت ملایم بگذارید.
مرحله سوم: بگذارید قهوه دم بکشد
اجازه دهید قهوه روی حرارت بماند و خوب دم بکشد.
توجه داشته باشید که قهوه نباید کاملا بجوشد و همین که روی آن خامه تشکیل شد و از کنارهها شروع به جوشیدن کرد، آن را از روی حرارت بردارید.
وقتی کمی از جوش افتاد دوباره آن را روی حرارت بگذارید. این مراحل را ۳ بار تکرار کنید.
مرحله چهارم: زعفران و گلاب را اضافه کنید
قهوه را در فنجان مورد نظر خود بریزید، سپس به آن زعفران و گلاب را اضافه کنید. قهوه قجری شما آماده است.
نکات و فوتوفن های طرز تهیه قهوه قجری
بهتر است آبی که در ابتدا با ترکیب قهوه مخلوط کرده و در جزوه میریزید، آب خنک باشد. میتوانید حتی به آن کمی هم یخ خرد شده اضافه کنید. این کار باعث میشود که قهوه شما نهایتا عطر و طعم بهتری پیدا کند.
منبع: اکالا