مقایسه گلکسی زد فلیپ ۷ با شیائومی میکس فلیپ ۲: نبرد غول‌های تاشو!

شیائومی میکس فلیپ 2 و گلکسی زد فولد 7، دو مورد از مهمترین گوشی‌های تاشو تبلت‌شو سال 2025 محسوب می‌شوند. در این مطلب قصد داریم با مقایسه گلکسی زد فلیپ 7 با شیائومی میکس فلیپ 2، ملاک‌های تصمیم‌گیری در زمان خرید یک گوشی تاشو را بررسی کنیم.

تحریریه حرف مرد: علی شاهرخ- سامسونگ و شیائومی که در سالیان اخیر در بازارهای بین‌المللی به مهمترین رقبای یکدیگر بدل شده‌اند، حالا در زمینه گوشی‌های تاشو نیز رقابت شدیدی را آغاز کرده‌اند.

سامسونگ با تجربه بیش از ۷ سال فعالیت در زمینه گوشی‌های تاشو، در این زمینه تا حد زیادی به بلوغ رسیده، از سوی دیگر، شیائومی گرچه تازه نسل دوم گوشی‌های تاشو خود را معرفی کرده، پیشرفت‌های چشمگیری در این زمینه داشته و محصولاتی بسیار جذاب، باکیفیت و رقابتی عرضه کرده است.

مقایسه گلکسی زد فلیپ ۷ با شیائومی میکس فلیپ ۲

بازار گوشی‌های تاشو دوباره داغ شده و سامسونگ با گلکسی زد فلیپ ۷ (Galaxy Z Flip 7) سعی دارد جایگاه برترش در این بازار را حفظ کند. در واقع هرچند سامسونگ سال‌ها پیشگام این بخش بوده، اما برندهای دیگر به‌ویژه شرکت‌های چینی نه تنها فاصله را کم کرده‌اند بلکه در برخی بخش‌ها پیشی گرفته‌اند.

مقایسه گلکسی زد فلیپ 7 با شیائومی میکس فلیپ 2
مقایسه گلکسی زد فلیپ ۷ با شیائومی میکس فلیپ ۲

امسال سامسونگ با بروزرسانی‌های قابل توجه، تلاش کرده رقابت را جدی‌تر دنبال کند. در این مقاله به مقایسه کامل گلکسی زد فلیپ ۷ با شیائومی میکس فلیپ ۲ (Xiaomi Mix Flip 2) می‌پردازیم تا ببینیم کدام گزینه ارزش خرید بیشتری دارد.

طراحی

سامسونگ تغییرات کوچکی در گلکسی زد فلیپ ۷ ایجاد کرده که بیشتر مربوط به لولا (hinge) بوده و به نمایشگر بلندتر دستگاه کمک کرده است. البته این تغییر باعث شده گوشی کمی ضخیم‌تر شود به نحوی که ضخامت آن در حالت بسته به ۱۳.۷ میلی‌متر و در حالت باز به ۶.۵ میلی‌متر می‌رسد. وزن گوشی نیز ۱۸۸ گرم است.

با وجود این، نماینده سامسونگ همچنان از رقیب چینی خود یعنی میکس فلیپ ۲ نازک‌تر است. میکس فلیپ ۲ که وزنی ۱۹۹ گرمی دارد، در حالت بسته ۱۵.۸۷ میلی‌متر و در حالت باز ۷.۵۷ میلی‌متر ضخامت دارد و این یعنی حداقل در بخش طراحی، سامسونگ بر شیائومی برتری دارد.

یکی دیگر از پیشرفت‌های مهم سامسونگ، صفحه‌نمایش بیرونی فلکس ویندو (FlexWindow) جدید است که یک پنل سوپرآمولد در ابعاد ۴.۱ اینچی با پشتیبانی از نرخ نوسازی ۱۲۰ هرتزی است. این نمایشگر نیز کمی از نمایشگر ۴.۰۱ اینچی میکس فلیپ ۲ بزرگتر است. البته نمایشگر بیرونی میکس فلیپ دو نیز از نرخ نوسازی ۱۲۰ هرتزی و حداکثر روشنایی ۳۲۰۰ نیت برخوردار است.

نمایشگر اصلی هر دو گوشی نیز تقریبا مشابه است. زد فلیپ ۷ دارای یک نمایشگر ۶.۹ اینچی داینامیک آمولد (Dynamic AMOLED 2X Infinity Flex) با رزولوشن FHD پلاس و نرخ نوسازی ۱۲۰ هرتزی است، در حالی که میکس فلیپ ۲ به صفحه‌نمایش تاشوی LTPO AMOLED با اندازه ۶.۸۶ اینچ، رزولوشن FHD پلاس و نرخ نوسازی ۱۲۰ هرتز مجهز شده است.

عملکرد

امسال سامسونگ تغییر بزرگی در پردازنده گوشی تاشوی خود اعمال کرده و از چیپست  اختصاصی اگزینوس ۲۵۰۰ (Exynos 2500) به جای تراشه‌های قدرتمند کوالکام استفاده کرده است. گرچه این تراشه ۳ نانومتری عملکردی در حد پرچمداران ارائه می‌دهد، اما اسنپدراگون 8 الیت (Snapdragon 8 Elite) به کار رفته در میکس فلیپ ۲ همچنان روی کاغذ پردازنده قدرتمندتر و بهتری محسوب می‌شود.

مقایسه گلکسی زد فلیپ 7 با شیائومی میکس فلیپ 2
مقایسه گلکسی زد فلیپ ۷ با شیائومی میکس فلیپ ۲

گلکسی زد فلیپ ۷ از باتری ۴۳۰۰ میلی‌آمپرساعتی جدیدی برخوردار است که نسبت به ظرفیت ۴۰۰۰ میلی‌آمپرساعتی نسل قبل پیشرفت اندکی نشان می‌دهد. در سوی دیگر اما تاشوی شیائومی از یک باتری ۵۱۶۵ میلی‌آمپرساعتی برخوردار است. از نظر سرعت شارژ نیز در حالی که شیائومی میکس فلیپ ۲ از شارژ سریع ۶۷ وات سیمی و بی‌سیم ۵۰ وات پشتیبانی می‌کند، زد فلیپ ۷ تنها از شارژ سریع سیمی ۲۵ و بی‌سیم ۱۵ واتی برخوردار است.

دوربین

برای عکاسی، میکس فلیپ ۲ به دو دوربین ۵۰ مگاپیکسلی مجهز است که شامل لنز اصلی لایکا سامیلوکس (Leica Summilux) و یک دوربین فوق عریض می‌شود. دوربین سلفی این گوشی نیز ۳۲ مگاپیکسلی است. در گلکسی زد فلیپ ۷ نیز ساختار مشابهی دیده می‌شود با این تفاوت که دوربین فوق عریض آن ۱۲ مگاپیکسلی و دوربین سلفی ۱۰ مگاپیکسلی است. بنابراین، روی کاغذ، گوشی تاشوی شیائومی به دلیل رزولوشن بالاتر و همکاری با لایکا، برتری ملموسی دارد.

قیمت

قیمت گلکسی زد فلیپ ۷ از ۱۰۹۹ دلار آمریکا برای نسخه پایه با ۱۲ گیگابایت رم و ۲۵۶ گیگابایت حافظه داخلی شروع می‌شود. در مقابل، میکس فلیپ ۲ با همان پیکربندی از ۵۹۹۹ یوان (تقریبا ۸۳۵ دلار آمریکا) آغاز می‌شود، که حتی از مدل اقتصادی‌تر زد فلیپ ۷ اف ای هم مقرون‌به‌صرفه‌تر است.

البته و متاسفانه شیائومی هنوز این مدل را به‌طور جهانی عرضه نکرده و فعلا فقط از طریق واردات مستقیم از چین در دسترس است. بنابراین، دسترسی به زد فلیپ ۷ آسان‌تر است. در نهایت، هرچند شیائومی میکس فلیپ ۲ از نظر ارزش کلی محصول بهتری به نظر می‌رسد، اما سامسونگ با اکوسیستم قدرتمند و پشتیبانی منظم، آرام‌آرام به رقبای خود نزدیک می‌شود.

منبع: gizmochina

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا