نخستین تصاویر کاوشگر تیانون-۲ از زمین و ماه منتشر شد
کاوشگر تیانون-۲ چین در نخستین مراحل مأموریت سیارکی خود، تصاویری دقیق از زمین و ماه در فاصلهای بیش از ۵۹۰ هزار کیلومتری ثبت و به زمین ارسال کرده است.

سازمان ملی فضایی چین (CNSA) از ثبت و ارسال نخستین تصاویر کاوشگر سیارکی «تیانون-۲» (Tianwen-2) از زمین و ماه خبر داد.
به گفته این سازمان، دوربین ناوبری با میدان دید باریک که بر روی این کاوشگر نصب شده، توانسته تصاویری دقیق از زمین و ماه ثبت کند که کارایی بالای سیستم تصویربرداری آن را تأیید میکند.
کاوشگر Tianwen-2 در تاریخ ۳۰ مه ۲۰۲۵، تصویری از زمین را در فاصله حدود ۵۹۰،۰۰۰ کیلومتری ثبت کرد. /CNSA
این تصاویر در تاریخ ۳۰ مه ۲۰۲۵، در فاصلهای حدود ۵۹۰ هزار کیلومتری از زمین و ماه ثبت شده و پس از انتقال به زمین، توسط تیمهای علمی پردازش شدهاند. تصاویر شامل نمایی دور از سیاره زمین و تصویری از ماه در فاصله تقریباً یکسان هستند.
همچنین بخوانید: زمین به دورترین نقطه از خورشید میرسد
براساس اعلام CNSA، تیانون-۲ تا صبح روز سهشنبه بیش از ۳۳ روز بهطور پیوسته در مدار فعالیت کرده و موفق شده است از زمین تا فاصلهای بیش از ۱۲ میلیون کیلومتر دور شود.
تصویربرداری موفق از زمین و ماه
کاوشگر Tianwen-2 در تاریخ ۳۰ مه ۲۰۲۵، تصویر ماه را در فاصله حدود ۵۹۰،۰۰۰ کیلومتری ثبت کرد. /CNSA
مأموریت تیانون-۲، که از روز ۲۹ مه آغاز شده، نخستین مأموریت چین برای جمعآوری نمونه از یک سیارک بهشمار میرود. این پروژه با هدف بررسی نحوه شکلگیری و تحول سیارکها و منظومه شمسی اولیه طراحی شده است.
این مأموریت چندمرحلهای در طول یک دهه آینده، شامل نمونهبرداری از سیارک نزدیک به زمین موسوم به 2016HO3 و بررسی دنبالهدار کمربند اصلی بهنام 311P خواهد بود.
منبع: تسنیم