جزئیات اصلاح ماده ۸۷ قانون مدیریت خدمات کشوری: کاهش ساعت کاری و تعطیلی پنجشنبهها
نمایندگان مجلس شورای اسلامی در جلسه علنی امروز (چهارشنبه) با هدف رفع ایرادات شورای نگهبان، تبصره ۳ لایحه اصلاح ماده ۸۷ قانون مدیریت خدمات کشوری را اصلاح و تصویب کردند.

بر اساس این مصوبه جدید، تمامی دستگاههای اجرایی اعم از ستادی و استانی، به استثنای واحدهای نظامی، انتظامی، امنیتی و بخشهای عملیاتی خدماترسانی، موظف هستند ساعات کاری خود را در پنج روز هفته از روز شنبه تا چهارشنبه تنظیم کنند.
طبق این تصمیم، در فهرست بخشهای عملیاتی واحدهای خدماترسان که از این تغییرات مستثنی هستند، بانکها، گمرک جمهوری اسلامی ایران، بیمارستانها، مراکز بهداشتی درمانی و اماکن ورزشی قرار دارند. لازم به ذکر است که این فهرست با توجه به تغییرات قانونی و بر اساس تاریخ لازمالاجرا شدن این قانون توسط سازمان اداری و استخدامی کشور تهیه و سپس به تصویب هیئت وزیران خواهد رسید.
یکی از نکات مهم این اصلاحات، کاهش ساعت کاری از ۴۴ ساعت به ۴۰ ساعت در هفته است. این تغییرات شامل تمام قوانین و مقرراتی میشود که بر مبنای ۴۴ ساعت کار در هفته و ۱۷۶ ساعت کار در چهار هفته متوالی تنظیم شدهاند، از جمله قانون کار مصوب ۱۳۶۹/۰۸/۲۹ مجلس شورای اسلامی با اصلاحات و الحاقات بعدی. طبق اصلاحات، این مقادیر به ترتیب به ۴۰ ساعت در هفته و ۱۶۰ ساعت در چهار هفته متوالی تغییر خواهد کرد.
مهمترین نکته در خصوص این تغییرات این است که کاهش ساعت کاری تأثیری بر حقوق و دستمزد و مزایای قانونی کارکنان ندارد و این تغییرات به هیچوجه موجب کاهش حقوق آنها نخواهد شد. همچنین قراردادهای خصوصی که پیش از تصویب این قانون منعقد شدهاند، تا پایان مدت قرارداد مشمول حکم این تبصره نخواهند شد.
برای دستگاههایی که تحت نظر مقام معظم رهبری قرار دارند، اجرای این تبصره منوط به اذن معظمله خواهد بود. این تصمیمات میتواند تأثیرات زیادی بر نحوه انجام کارها در دستگاههای اجرایی و خصوصی داشته باشد و تغییرات اساسی در ساعات کاری ایجاد کند.
منبع: عصر ایران
باز یه تصمیم غلط گرفتن اونایی که طی هفته کار نمی کنند تعطیل هستن وساعت کاریشون کم شده وکارمندان بانک با کار زیاد تعطیل نبستن این عدالت است اونا خانواده ندارند
ادارات وسازمانهایی که خدماتی هستندمثل مراکزبهداشتی ودرمانی بابت تعطیل نشدن پنجشنبه ها وکم نشدن ساعت کاری چرابایدبیشترازبقیه کارکنند؟چه مزایایی بابت ساعت کاراجباری بیشترنسبت به سایرارگانها درنظرگرفته شده؟اگربعنوان اضافه کاری جبران می کنیدکه هیچ اگرنه ظلم بیشتری نسبت به پرسنل این ارگانها رواداشته ایدوفشارمضاعفی برپرسنل زحمتکش وکم بهره ی بهداشت ودرمان وارد کرده ایدواین باعدل علی وعدالت الهی منافات داردوآن دنیابایدپاسخگوباشید
حتما تصمیم گیری شده که سازمانهایی که باید پنجشنبه بیایند سرکار چه مزایایی نسبت به بقیه دارند
برای سازمان های که پنجشنبه تعطیل نیستن و ساعت کاری براشون تغییر نمیکنه باید ۲۵تا۳۰سال خدمت باشه نه ۳۵سال
اون سری از سازمان ها هم پنجشنبه تعطیل میشن هم ساعت کاری کمتر اونا باید۳۵سال خدمت کنن
چه تصمیمی که میگیرن