تغییر فرمول نوشابه کوکاکولا با فشار ترامپ!
کوکاکولا تحت فشارهای دولت ترامپ قصد دارد نوشابه خود را با شیرین کننده نیشکر در بازار آمریکا عرضه کند.

کوکاکولا سالها است در بسیاری از کشورهای جهان از شکر معمولی در ترکیب نوشابههایش استفاده میکند؛ اما در بازار آمریکا معمولاً از شربت ذرت بهعنوان گزینهای ارزانتر بهره میبرد.
رابرت اف کندی جونیور، وزیر بهداشت دولت ترامپ، پیشتر دربارهی خطرات شربت ذرت برای سلامتی ابراز نگرانی کرده بود. کارشناسان تغذیه میگویند از نظر ارزش غذایی تفاوت مشخصی میان این دو شیرینکننده وجود ندارد.
فرمول نوشابه کوکاکولا در آمریکا تغییر کرد
کوکاکولا در گزارش فصلی خود برای سرمایهگذاران تأیید کرد که پاییز امسال «محصولی با شیرینکنندهی نیشکر آمریکایی» روانهی بازار خواهد کرد. این نوشابه قرار است در کنار دیگر گزینههای موجود عرضه شود و تنوع انتخاب را برای مصرفکنندگان افزایش دهد.
جیمز کوئینسی، مدیرعامل کوکاکولا، در پاسخ به سؤالی دربارهی این تصمیم گفت: «ما در تلاشیم از همهی گزینههای موجود برای شیرینسازی به تناسب سلیقهی مشتریان استفاده کنیم.» او اشاره کرد که در حال حاضر در برخی برندهایش در آمریکا، مانند لیموناد و ویتامینواتر، از نیشکر بهره میبرد.
ترامپ در شبکهی اجتماعی تروث سوشال مدعی شد که کوکاکولا با استفاده از «شکر واقعی نیشکر» در محصولاتش در آمریکا موافقت کرده است. گفته میشود ترامپ یکی از میلیاردرهای فعال در صنعت نیشکر و از حامیان مالی مهم کمپینهای سیاسی خود را به تماس تلفنی با مدیرعامل کوکاکولا ترغیب کرده بود.
ترامپ در همان پست نوشت: «با کوکاکولا دربارهی استفاده از شیرینکنندهی نیشکر در آمریکا صحبت کردهام و آنها با این موضوع موافقت کردهاند.»
منبع: زومیت