آماده افزایش ۵۰ درصدی تعرفه پزشکی باشید!
وزیر بهداشت از تصویب رشد ۵۴ درصدی تعرفه پزشکی در شورای عالی بیمه در ماههای گذشته برای سال آینده خبر داد .

محمدرضا ظفرقندی، وزیر بهداشت، در مراسم تکریم و معارفه معاون درمان وزارت بهداشت که در سالن شهید سلیمانی برگزار شد، درباره مسائل حوزه درمان و چالشهای آن صحبت کرد. او به آمار بالای مرگومیر تصادفات در دهه ۸۰ اشاره کرد که سالانه ۲۷ هزار نفر را به کام مرگ میکشاند. با تلاشهای علمی و مداخلات هدفمند، این رقم به ۱۵ تا ۱۶ هزار نفر کاهش یافت، اما پس از دوران کرونا دوباره روند صعودی پیدا کرده است. ظفرقندی تأکید کرد که کاهش این تلفات وظیفه اصلی وزارت بهداشت است و این موضوع در جلسه هیئت دولت مطرح شده و رئیسجمهور و معاون اول به وزارتخانهها دستور دادهاند که هر کدام نقش خود را ایفا کنند.
او اورژانس پیشبیمارستانی را خط مقدم حوزه درمان دانست و گفت با دقت و دلسوزی میتوان به کاهش تلفات امیدوار بود. ظفرقندی به مطالعهای در گذشته اشاره کرد که نشان میداد با اصلاح فرآیندهایی مثل انتقال سریع مصدومان و بهبود عملکرد نیروها، میتوان جان بسیاری را نجات داد. او گفت که برخی پژوهشها به دلیل نداشتن رویکرد حل مسئله، نتیجهبخش نیستند، اما در دنیا پس از مطالعه، راهکارهایی برای مشکلاتی مثل تریاژ، اتاق عمل و انتقال مصدومان ارائه میشود.
وزیر بهداشت افزود که در حوزه درمان، سه عامل ساختار، نیروی انسانی و اقتصاد درمان به هم وابستهاند. اگر ساختار درست نباشد، هزینهها هدر میرود و بدون نیروی انسانی کارآمد، ساختار بیمعنی است. او به کمبود پزشک عمومی، متخصص و مشکلات بیمارستانهای کوچک با ضریب اشغال پایین اشاره کرد که به دلیل نبود متخصص بیهوشی، منابع را تلف میکنند.
همچنین بخوانید: رانندگان تاکسیهای اینترنتی زیر پوشش بیمه تأمین اجتماعی قرار میگیرند
ظفرقندی درباره طرح پزشکی خانواده و نظام ارجاع که در برنامه هفتم توسعه آمده، گفت این طرحها برای عدالت در سلامت ضروریاند، اما باید با احتیاط و بهتدریج اجرا شوند، زیرا پیشنیازهای آن در گذشته فراهم نشده و حتی در کشورهایی مثل انگلیس و کانادا هم رضایت کامل ایجاد نکرده است. او تأکید کرد که اجرای عجولانه نتیجه نمیدهد و باید موانع برطرف شود.
وی به سهم سلامت از تولید ناخالص داخلی (GDP) اشاره کرد که طبق قانون باید ۷ درصد باشد، اما اکنون حدود ۳.۸ درصد است. او امیدوار است با بودجه سال آینده این سهم افزایش یابد، هرچند مشکلات اقتصادی و بینالمللی ممکن است مانع شوند. ظفرقندی از رشد ۵۴ درصدی تعرفه پزشکی در شورای عالی بیمه و تصویب ۴۶ درصدی آن در هیئت دولت خبر داد و گفت با وجود فاصله زیاد بین تورم و تعرفه، دولت تلاش خود را کرده است.
او پزشکی خانواده و نظام ارجاع را طرحهایی ملی دانست که نیاز به تغییر رفتار جامعه و مشارکت همه مسئولان دارد. رئیسجمهور معتقد است این طرحها باید از اقشار محروم حمایت کنند و خدمات القایی کاهش یابد. ظفرقندی گفت باید هزینه و فایده این طرحها بررسی شود و اگر کسی نخواهد از این مسیر خدمات بگیرد، هزینهاش را بپردازد.
وزیر بهداشت به بهبود معیشت کارکنان سلامت هم اشاره کرد و گفت پزشکان جوان طرحی، دستیاران و پرستاران با حمایتهایی مثل بیمه، افزایش حقوق و اصلاح اضافهکاری وضعیت بهتری پیدا کردهاند. او حوزه درمان را پرمخاطره خواند و با حدیثی از امام حسین (ع) گفت که رسیدگی به نیازهای مردم نعمت است و کوتاهی در این حوزه میتواند مرگومیر را افزایش دهد، اما دقت میتواند زندگیبخش باشد.
منبع: خیرگزاری فارس
دستیاران گروه جراحی پزشکی بشدت تحت فشار هستند کشیک های زیاد و حجم بالای بیماران باعث ایجاد خستگی مفرط و بیماریهای روحی و روانی برای آنها میشه و تعداد قابل توجهی یا انصراف میدهند و یا خودکشی میکنند و بیماران هم درمان مطلوبی دریافت نمیکنندو آمار قصور پزشکی و خطای پزشکی هم بالا میره
ما داریم هزینه تحصیل رایگان پزشک را میدیم اونوقت اونها دارن هزینه استعداد خدادای را چند برابر از ما میگیرن. کجاش عدالته!
همین الانم کلی ازمردم ازخدمات درمانی محرم هستندخدابدادمردم بدبخت برسه
با این افزایش تعرفه افراد زیادی را در جامعه از درمان محروم میکنید.رییس جمهوری که شعار عدالت میدهد ولی عملاً بی عدالتی را دامن میزند.
هزینه باید توسط بیمه پرداخت بشه…اینطوری هم پزشک به حقش میرسه ..هم مردم با قیمت مناسب به خدمات
اخ مگه همچه چی شدنی هست یا میخواهید مردم بیمار کارگر و کارمند و قشر فقیر را نابود کنید تورم و تعرفه پزشکی شصت و پنجاه درصد افزایش حقوق کارمندان و کارگران و مردم بیست درصد خداوند لعنت کنه هر که میخواد به ملت ضربه بزند
کارد دست خوتون گوشت هم دست خودتون یه کمی هم بفکرمردم بیچاره وبی پناه باشید