فواید مصرف سیب برای افراد مبتلا به دیابت و پیش‌دیابت

سیب با فیبر و ترکیب مناسب با پروتئین‌ها می‌تواند میان‌وعده‌ای مغذی باشد که افزایش ناگهانی قند خون را کنترل می‌کند.

سیب‌ها علاوه بر داشتن قندهای طبیعی، حاوی فیبر، آب و مواد مغذی مفیدی هستند که باعث کند شدن هضم و جلوگیری از افزایش ناگهانی قند خون می‌شوند.

برای افراد سالم، سیب یک میان‌وعده مغذی است که انرژی پایدار فراهم می‌کند و به سلامت قلب و روده کمک می‌کند.

«ترکیب سیب با پروتئین؛ کلید حفظ قند خون

برای افراد مبتلا به پیش‌دیابت یا دیابت نیز می‌توان سیب را در رژیم غذایی گنجاند. دکتر رایت می‌گوید: «ترکیب سیب با پروتئین‌هایی مثل کره بادام‌زمینی یا پنیر می‌تواند افزایش قند خون را حتی بیشتر کنترل کند.»او همچنین تأکید می‌کند که اندازه وعده و مجموع کربوهیدرات مصرفی در طول روز اهمیت زیادی دارد.

منبع: شفاآنلاین

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا