طرز تهیه سیب‌ زمینی لهستانی؛ یک پیش غذای لذیذ و ساده

سیب زمینی لهستانی یک پیش غذای بسیار لذیذ است که می‌توانید به راحتی در کم‌تر از ۲۰ دقیقه در منزل تهیه کرده و میل کنید.

برای درست کردن این پیش‌غذا، سیب‌زمینی‌ها را با آب سرد و نمک در قابلمه بریزید و بپزید تا جایی که به راحتی چنگال در آن‌ها فرو رود.

سپس آن را با روغن حیوانی، نمک و شوید خوب مخلوط کرده و سرو کنید. رسپی این پیش‌غذای خوشمزه را با جزئیات کامل در ادامه بخوانید.

مواد لازم برای سیب زمینی لهستانی برای ۴ نفر

  • مواد لازم       مقدار مورد نیاز
  • سیب زمینی کوچک   نیم کیلوگرم
  • روغن حیوانی  ۲ قاشق غذاخوری
  • شوید تازه خرد شده   ۳ قاشق غذاخوری
  • نمک   ۱ قاشق چای‌خوری

مرحله اول: سیب‌زمینی‌ها را بپزید

سیب‌زمینی‌ها را پوست بگیرید، سپس آن‌ها را در یک قابلمه پر از آب سرد بریزید، کمی نمک اضافه کنید و روی حرارت زیاد بگذارید.

 همچنین بخوانید: طرز تهیه کوکو سیب ‌زمینی: این غذای خوشمزه را به سبک ایتالیایی‌ها تهیه کنید

وقتی آب به جوش آمد حرارت را ملایم کنید و بگذارید سیب‌زمینی بپزد تا جایی که چنگال به راحتی در آن فرو رود.

مرحله دوم: سیب زمینی را به دیگر مواد آغشته کنید

سیب‌زمینی‌های پخته را با روغن حیوانی، شوید خرد شده و نمک در یک ظرف بریزید.

سیب‌زمینی‌ها را خوب زیر و رو کنید تا لایه بیرونی آن‌ها کاملا به نمک، روغن و شوید آغشته شود.

طرز تهیه سیب‌ زمینی لهستانی؛ یک پیش غذای لذیذ و ساده

سیب‌ زمینی لهستانی شما آماده است. نوش جان!

نکات و فوت‌وفن‌ های طرز تهیه سیب زمینی لهستانی

در ادامه با نکات و روش‌های جایگزین و پیشنهادهای دیگر برای سرو در کنار سیب‌زمینی لهستانی آشنا خواهیم شد:

می‌توانید به جای استفاده از سیب‌زمینی‌های خیلی کوچک، سیب زمینی‌های بزرگتر را به چند قسمت برش بزنید و به کمک آن‌ها سیب‌زمینی لهستانی را آماده کنید.

این غذا به عنوان پیش غذا سرو می‌شود، اما اگر می‌خواهید آن را به عنوان وعده اصلی سرو کنید، می‌توانید در کنار آن تخم‌مرغ آبپز و یا آووکادو خرد شده سرو کنید.

در دستورپخت اصلی این غذا هیچ چیز دیگری به سیب‌زمینی اضافه نمی‌شود، اما در صورت تمایل می‌توانید آن را با کمی پیازداغ یا پنیر سفید هم سرو کنید.

بهتر است برای آماده کردن این غذا از شوید تازه استفاده کنید اما در صورتی که به شوید تازه دسترسی نداشته باشید، می‌توانید از شوید خشک استفاده کنید.

اگر عطر و بوی روغن حیوانی را در سیب‌ زمینی لهستانی دوست ندارید، می‌توانید به جای آن از روغن زیتون و کره استفاده کنید.

منبع: اکالا

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا