هیوندای اینیتیوم: ترکیبی از سختی فولاد و ظرافت فناوری

هیوندای اینیتیوم با بهره‌گیری از آنچه هنر فولاد خوانده شده است، قرار است نماد زبان طراحی جدید کره‌ای‌ها باشد.

هیوندای، یکی از بزرگترین شرکت‌های خودروسازی جهان، با معرفی خودرو مفهومی جدید خود به نام «اینیتیوم» بار دیگر توجه علاقه‌مندان به فناوری و طراحی خودرو را به خود جلب کرده است. هیوندای اینیتیوم که اخیراً در مراسمی در سئول، کره جنوبی، رونمایی شد، نشان‌دهنده زبان طراحی تازه‌ای با نام «هنر فولاد» است که به گفته مدیران این شرکت، رویکرد جدید هیوندای در طراحی و فناوری خودروهای آینده را به نمایش می‌گذارد.

هنر فولاد: رویکردی نوین در طراحی خودروهای هیوندای

هیوندای در طراحی اینیتیوم از زبان جدیدی به نام «هنر فولاد» استفاده کرده است که رویکردی مشتری‌محور را به نمایش می‌گذارد. به گفته سانگ‌یپ لی، رئیس بخش طراحی هیوندای، تیم طراحی از ابتدا به دنبال چالشی بود تا بتواند قابلیت شکل‌پذیری فولاد را به‌حداکثر برساند و در نهایت به نتیجه‌ای هنری دست یابد. او درباره این فرایند طراحی می‌گوید: «چالش ما از مرحله تولید آغاز شد و در آن، قابلیت شکل‌پذیری فولاد را تا نهایت ممکن گسترش دادیم تا شکلی از هنر خلق کنیم. ما با اینیتیوم، طراحی‌ نزدیک‌تری به یک شاسی‌بلند ایجاد کرده‌ایم که هم مستحکم و ایمن است و هم تعهد ما به مشتریان را از طریق طراحی مشتری‌محور بازتاب می‌دهد.»

طراحی ظاهری متمایز با المان‌های نمادین

هیوندای اینیتیوم در بخش ظاهری دارای ویژگی‌های خاص و منحصربه‌فردی است که آن را از سایر خودروهای هیوندای متمایز می‌کند. این شاسی‌بلند جعبه‌ای، با فرم بدنه‌ای متمایز و خطوط جسورانه طراحی شده است که ظاهر قدرتمندی به آن می‌بخشد. از جمله ویژگی‌های برجسته ظاهری این خودرو می‌توان به چرخ‌های بزرگ ۲۱ اینچی با طراحی آیرودینامیک و گلگیرهای برآمده با روکش پلاستیکی مشکی اشاره کرد. همچنین، چراغ‌های مربعی‌شکل چهارگانه با کد HTWO که نمادی از فناوری هیدروژنی هیوندای است، به این خودرو جلوه‌ای خاص و به‌روز بخشیده‌اند.


بخوانید: مرسدس بنز جی کلاس کلکسیونی چشم‌ها را خیره کرد +ویدیو


علاوه بر این، طراحی مثلثی شکل نمای عقب خودرو که با الهام از مدل‌های آفرودی ایجاد شده، حس ماجراجویانه و استحکام را به بیننده القا می‌کند. این زبان طراحی در چراغ‌های عقب خودرو نیز تکرار شده و نوعی هارمونی بصری را ایجاد کرده است که این خودرو را شبیه به پونتیاک آزتک کرده است، هرچند هیوندای امیدوار است برخلاف آزتک، طراحی اینیتیوم موفق و مورد پسند مشتریان باشد.

فناوری سلول سوختی هیدروژنی

یکی از ویژگی‌های برجسته هیوندای اینیتیوم، بهره‌گیری از فناوری سلول سوختی هیدروژنی است که از ترکیب هیدروژن با هوا برای تولید برق استفاده می‌کند. این برق به‌دست‌آمده سپس باتری خودرو را شارژ کرده و موتور الکتریکی را به حرکت در می‌آورد. این فرایند شیمیایی باعث می‌شود که تنها محصول جانبی آن بخار آب باشد که آلایندگی صفر دارد و به حفظ محیط‌زیست کمک می‌کند.

این فناوری به اینیتیوم اجازه می‌دهد با یک بار سوخت‌گیری مسافتی بیش از ۶۵۰ کیلومتر را طی کند که در مقایسه با مدل هیدروژنی قبلی هیوندای نکسو که ۶۱۱ کیلومتر مسافت را می‌پیمود، پیشرفت قابل توجهی دارد. جین هان جونگ، رئیس بخش توسعه فنی هیوندای، در این خصوص به ایندیپندنت گفته است: «ما می‌دانیم چگونه با پیچیدگی‌ها کنار بیاییم و برای کاهش هزینه‌ها تمام تلاشمان را به کار خواهیم گرفت. در نهایت، این فناوری دسترس‌‌پذیرتر خواهد شد، پایداری آن رو به بهبود و قدرت آن نیز در حال افزایش است.»

امکانات داخلی و کاربردی برای کاربران روزمره

هیوندای اینیتیوم علاوه بر ویژگی‌های فناورانه خود، به امکانات کاربردی جدیدی مجهز شده که آن را برای استفاده روزمره مناسب می‌سازد. داخل کابین این خودرو به‌گونه‌ای طراحی شده است که نسبت به مدل‌های قبلی هیوندای فضای بهتری را فراهم می‌کند و راحتی بیشتری را به سرنشینان ارائه می‌دهد. این خودرو همچنین به مسیریاب مخصوص خودروهای سلول سوختی هیدروژنی مجهز است که به کاربران در یافتن ایستگاه‌های سوخت‌گیری هیدروژن کمک می‌کند؛ چرا که تعداد این ایستگاه‌ها همچنان محدود است.


بخوانید: پیکان لیموزین: ماجرای واقعی یک خودروی منحصر به فرد +تصاویر


یکی دیگر از امکانات جذاب این خودرو، فناوری وی‌۲‌ال (V2L) است که به خودرو اجازه می‌دهد به‌عنوان منبع برق برای دستگاه‌های الکتریکی خارجی یا حتی کل خانه عمل کند. برای مثال، کاربران می‌توانند با اتصال لوازم برقی به پورت‌های خودرو، از آن‌ها به‌عنوان نوعی پاوربانک بهره ببرند.

نمایش بین‌المللی و چشم‌انداز آینده

هیوندای اینیتیوم در ماه نوامبر در نمایشگاه‌های خودرو لس‌آنجلس و گوانژو به نمایش گذاشته خواهد شد و انتظار می‌رود که مدل تولیدی آن در نیمه اول سال ۲۰۲۵ به بازار عرضه شود. این خودرو که نامش از واژه لاتین به معنای «آغاز» گرفته شده، نماد پیشرفت‌های هیوندای در زمینه خودروهای سلول سوختی و تعهد این شرکت به آینده‌ای مبتنی بر سوخت هیدروژنی است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا