بهترین گوشی های گیمینگ ۲۰۲۵: انتخاب حرفهایها برای پیروزی!
بهترین گوشی های گیمینگ 2025 کدامند؟ در این مطلب با بررسی جدیدترین محصولات گیمینگ بازار، میکوشیم فهرستی از بهترین گوشی های مناسب بازی در سال 2025 را معرفی کنیم.

تحریریه حرف مرد: علی شاهرخ- بازی کردن یکی از اولین و اصلیترین ویژگیهای گوشیهای هوشمند بوده است. با وجود این امروزه صنعت گیمینگ در حوزه موبایل به شدت تخصصیتر از قبل شده و باید اذعان کرد که هر گوشی مناسب بازی کردن نیست.
البته ممکن است که برخی از گوشیهای پرچمدار برندهای سرشناس مانند اپل، سامسونگ و شیائومی با پردازندههای سریع و سیستمهای خنککننده، گزینههای مناسبی برای گیمینگ باشند، اما همچنان محصولات تخصصی گیمینگ که توسط برندهای نوبیا و ایسوس راگفون عرضه میشوند جایگاه برتری دارند.
از سویی برخی محصولات میانرده بازار از جمله گوشیهای شیائومی، با وجود پردازندههای قدرتمند و سریع، معمولا در زمینه خنککاری عملکرد مناسبی ندارند. در چنین شرایطی یک گوشی گیمینگ تخصصی میتواند برتریهای خود را به رخ بکشد.
بهترین گوشی های گیمینگ ۲۰۲۵
بهترین گوشی های گیمینگ ۲۰۲۵ به دلیل طراحی مختص گیم، بهتر از رقبای پرچمدار خود میتوانند فرآیند خنکسازی را هندل کنند و از سویی از نرخ فریم و طول عمر بهتری برخوردارند.
پس جای تعجب نیست که در صدر عموم فهرستهایی که برای بهترین گوشی های گیمینگ تهیه میشود، نام ایسوس راگ فون و نوبیا ردمجیک بهعنوان سردمداران ساخت گوشیهای گیمینگ دیده میشود.

این دو سری یعنی ایسوس ROG Phone و نوبیا RedMagic در سالیان اخیر به لطف برخورداری از سختافزار مدرن، قدرتمند و اختصاصی به محصولات محبوب گیمرها بدل شدهاند. با وجود این، چنین محصولاتی به جز بازی، در بقیه کاربریها برای مثال دوربین و عکاسی ضعفهایی دارند.
در این شرایط است که میتوانید یک گوشی پرچمدار همه چیز تمام را با ویژگیهای مناسب در همه عرصهها تهیه کنید. مثلا پرچمداران سامسونگ یا اپل. اما ممکن است بیش از هرچیز به دنبال یک گزینه مقرونبهصرفه و قدرتمند باشید، در این وضعیت نیز گزینههای مناسبی در بازار وجود دارد.
ما در ادامه به معرفی بهترین گوشی های گیمینگ ۲۰۲۵ میپردازیم. این محصولات هر یک مزایای منحصربفردی در زمینه قدرت پردازشی، سرعت کار، عمر باتری، نرمافزار و سیستم خنککننده دارند.
نوبیا ردمجیک ۱۰ اس پرو (Nubia RedMagic 10S Pro)
ردمجیک ۱۰ اس پرو شاید الزاما کاملترین و بهترین گوشی این فهرست نباشد اما چیزی کم از رقبای خود ندارد و یک محصول تخصصی گیمینگ است. این محصول با ۲۲۹ گرم وزن، نسبتا سنگین محصول میشود اما در عوض با بدنهای از جنس آلومینیوم مورد استفاده در ساخت هواپیما، مقاومت شگفتآوری دارد.
نمایشگر این گوشی یک پنل باکیفیت AMOLED در ابعاد ۶.۸۵ اینچ و نرخ نوسازی ۱۴۴ هرتز است که به لطف طراحی خاص نوبیا، جذابیت دوچندانی دارد چراکه این شرکت در چند نسل اخیر گوشیهای ردمجیک، دوربین سلفی را به زیر نمایشگر منتقل کرده و خبری از حفره یا ناچ قطرهای نیست.
آنچه ردمجیک 10S Pro را متمایز میکند، سیستم خنککننده پیشرفته و فعال آن است. این گوشی دارای فن داخلی و محفظه بخار است که به پردازنده Snapdragon 8 Elite کمک میکند بدون overheating به بالاترین عملکرد خود برسد.

همچنین باتری غولپیکر ۷۰۵۰ میلیآمپرساعتی آن، بزرگترین باتری در این فهرست است که به راحتی یک روز کامل بازی سنگین و استفاده معمول را پوشش میدهد. اگر شارژ آن خالی شود نیز جای نگرانی نیست چراکه با شارژ سریع ۱۰۰ واتی میتوانید مجددا آن را شارژ کنید.
طراحی جسورانه این گوشی ممکن است مورد پسند همه نباشد چراکه پشت آن دارای طراحی نیمهشفاف به همراه نورپردازی RGB و لبههای تیز است که برای برخی ممکن است غیرعادی باشد.
با این حال، ویژگیهایی مثل تریگرهای شانهای، اسپیکرهای استریو، جک ۳.۵ میلیمتری هدفون و کلید مخصوص حالت بازی، آن را به یکی از کاربردیترین و بهترین گوشی های گیمینگ ۲۰۲۵ تبدیل کرده است.
ایسوس راگ فون ۹ پرو (Asus ROG Phone 9 Pro)
اگر به دنبال یک گوشی گیمینگ حرفهای هستید که برای استفاده روزمره نیز مناسب باشد، ایسوس ROG Phone 9 Pro بهترین انتخاب است. ایسوس امسال فرمول خود را بهبود بخشیده و در پرچمدار جدیدش از یک نمایشگر بزرگ از نوع LTPO AMOLED با نرخ نوسازی ۱۸۵ هرتز استفاده کرده است. در پنل پشتی گوشی نیز یک صفحه LED ماتریسی ظریفتر نسبت به نسل قبل قرار دارد.
این گوشی نیز به لطف پردازنده اسنپدراگون ۸ الیت، عملکردی مشابه ردمجیک ۱۰ اس پرو دارد. همچنین دارای یک درگاه USB-C اضافی در لبه جانبی است که شارژ کردن گوشی در حالت افقی را آسانتر میکند. اگر به خنککننده خارجی نیاز دارید، این گوشی از گجت خنککننده اختصاصی ایسوس نیز پشتیبانی میکند که به قاب پشتی گوشی متصل میشود و فرآیند خنک کردن گوشی را تسریع میکند.

باتری ایسوس ROG Phone 9 Pro ظرفیت ۵۸۰۰ میلیآمپرساعتی دارد و از شارژ سریع ۶۵ وات سیمی و ۱۵ وات بیسیم پشتیبانی میکند. برخلاف نوبیا، ایسوس در پرچمدار خود سعی کرده قابلیتهای تصویربرداری را نیز بهبود ببخشد و مجموعه دوربین قدرتمندی برای این گوشی درنظر گرفته است.
این مجموعه شامل یک لنز واید با سنسور ۵۰ مگاپیکسلی، یک لنز تلهفوتو با زوم ۳ برابری اپتیکال و سیستم لرزشگیر الکترونیکی تصویر ژیروسکوپی برای فیلمبرداری و عکاسی است. با درنظرگرفتن تمام این موارد، با یکی از بهترین گوشی های مناسب بازی ۲۰۲۵ مواجه هستیم.
سامسونگ گلکسی S25 اولترا (Samsung Galaxy S25 Ultra)
بیتردید سامسونگ پرچمدار جدید خود را به عنوان یک گوشی گیمینگ تخصصی معرفی نکرده، اما سختافزار قدرتمند، نرمافزار روان و مشخصات ایدهآل این دستگاه سبب شده تا محصولی کاملا ایدهآل برای تجربه گیمینگ در سطح بالا باشد.

گلکسی اس ۲۵ اولترا از یک نمایشگر ۶.۹ اینچی بزرگ از نوع داینامیک آمولد (Dynamic LTPO AMOLED 2X) با حداکثر روشنایی ۲۶۰۰ نیت و نرخ نوسازی ۱۲۰ هرتزی برخوردار است که آن را به یک پنل ایدهآل برای اجرای بازیها بدل کرده و برای عموم بازیهای سنگین کاربرد دارد.
نکته جذابتر اینکه سامسونگ در این گوشی از یک نسخه ویژه پردازنده اسنپدراگون ۸ الیت با فرکانس بالاتر (تا ۴.۴۷ گیگاهرتز) استفاده کرده که قدرت پردازشی بینظیری برای اجرای بازیها دارد. این محصول گرچه از دکمههای تریگر یا فن خنککننده قابل نصب برخوردار نیست، اما سیستم خنککننده مناسبی دارد و با طراحی تیتانیومی و ظریفش، به مراتب گزینه جذابتری برای استفاده روزمره است.

برتری دیگر گلکسی S25 اولترا مربوط به نرمافزار و اکوسیستم آن است. سرعت بالا و عملکرد روان رابط کاربری One UI، پشتیبانی از ۷ آپدیت بزرگ اندروید، قابلیت Samsung DeX برای تجربه بازیهای کامپیوتری، پشتیبانی از UWB و دوربینهای پیشرفته و قدرتمند شامل سنسور اصلی ۲۰۰ مگاپیکسلی و دو لنز تلهفوتو قدرتمند این محصول را به ترکیبی جذاب برای هر خریداری بدل کرده است.
با دریافت گواهی IP68 برای مقاومت ردهبالا در برابر آب و گردوغبار و یک باتری ۵۰۰۰ میلیآمپرساعتی با پشتیبانی از شارژ سریع سیمی ۴۵ وات و بیسیم ۱۵ وات، پکیج ویژگیهای مثبت گلکسی S25 Ultra کامل میشود تا یکی از بهترین گوشی های گیمینگ در سال ۲۰۲۵ باشد.
آیفون ۱۶ پرو مکس (iPhone 16 pro max)
آیفون ۱۶ پرو مکس به عنوان جدیدترین پرچمدار اپل نیز رسما به عنوان یک گوشی گیمینگ معرفی نشده اما تقریبا تمام محصولات اپل به لطف پردازندههای اختصاصی و پیشرفته، نرمافزار اختصاصی و روان و ویژگیهای بینظیر خود، محصولاتی کاملا مناسب برای بازی محسوب میشوند و نیاز به معرفی ندارند.
پردازنده A18 Pro اپل همچنان در عملکرد تکهستهای و راندمان گرافیکی پیشتاز بازار و بهترین پردازنده محسوب میشود. گرچه این محصول از از دکمههای تریگر یا فن خنککننده اختصاصی برخوردار نیست، اما به لطف همخوانی بینظیر و پیوستگی سختافزار اپل با نرمافزار iOS، آیفون ۱۶ پرو مکس ضمن اجرای روان بازیها، انرژی کمی مصرف میکند و حتی چندان داغ نمیکند!

از طرف دیگر، اپل از حافظه NVMe استفاده میکند که سرعت خواندن/نوشتن بالاتری نسبت به UFS دارد، حتی با وجود رم ۸ گیگابایتی.
گرچه نمایشگر ۶.۹ اینچی Super Retina XDR OLED با نرخ نوسازی ۱۲۰ هرتز و روشنایی HBM 2000 نیت به روشنی نمایشگر گلکسی اس ۲۵ اولترا یا ایسوس راگ فون ۹ پرو نیست، اما یکنواخت و پرجنبوجوش است.
یک ویژگی مثبت دیگر اینکه ماژول دوربین آیفون ۱۶ پرو مکس احتمالا بهترین ترکیب دوربین این فهرست است. به خصوص لنز تله فوتو اختصاصی اپل با بزرگنمایی اپتیکال ۵ برابری، تثبیتکننده تصویر 3D sensor-shift و پشتیبانی از ویدیوی فضایی (Spatial Video). عمر باتری نیز به لطف یکپارچگی سختافزار و نرمافزار اپل، قابل اعتماد و مناسب است.
اگر اکوسیستم اپل را ترجیح میدهید و به ثبات فریمها بیش از حداکثر میزان FPS اهمیت میدهید، آیفون ۱۶ پرو مکس گزینه جذابی است. با وجود این باید اذعان کرد که برای گیمرهای حرفهای انعطاف لازم و ویژگیهای شخصیسازی کافی را ندارد.
پوکو F7 اولترا (Poco F7 Ultra)
در نهایت پوکو F7 اولترا، غافلگیری بزرگ این فهرست است که شاید چندان ارزانقیمت نباشد اما نسبت به پرچمداران اپل و سامسونگ و محصولات نوبیا و ایسوس، قیمت رقابتیتر و مناسبتری دارد و در عین حال یکی از بهترین گوشی های گیمینگ در سال ۲۰۲۵ به شمار میرود.
این گوشی از پردازنده اسنپدراگون 8 الیت، رم تا ۱۶ گیگابایت و نمایشگر QHD+ AMOLED با حداکثر روشنایی ۳۲۰۰ نیت برخوردار است و در مجموع مشخصاتی رقابتی نسبت به دیگر گوشیهای این فهرست دارد. نمایشگر این گوشی که یکی از باکیفیتترین پنلهای امولد بازار است از قابلیت تنظیم نور PWM 3840 هرتزی نیز پشتیبانی میکند که از سلامت چشمان شما در طولانی مدت محافظت میکند.

زیربرند شیائومی برای گوشی پرچمدار خود از مجموعه دوربین مناسبی نیز استفاده کرده که شامل یک لنز تلهفوتو با بزرگنمایی اپتیکال ۲.۵ برابری، دوربین اصلی ۵۰ مگاپیکسلی و لنز اولتراواید با سنسور ۳۲ مگاپیکسلی است.
باتری ۵۳۰۰ میلیآمپرساعتی این گوشی از شارژ سریع ۱۲۰ وات سیمی و ۵۰ وات بیسیم پشتیبانی میکند که از نظر سرعت شارژ برتر از همه گوشیهای این فهرست است.
بلوتوث نسخه ۶، پشتیبانی از استاندارد صوتی Snapdragon Sound و مقاومت IP68 برای مقاومت در برابر آب و گردوغبار از دیگر مشخصات پوکو اف ۷ اولترا هستند.
چگونه بهترین گوشی گیمینگ ۲۰۲۵ را انتخاب کنیم؟
همواره این نکته کلیدی در انتخاب و خرید بهترین گوشی های گیمینگ ۲۰۲۵ را در نظر بگیرید که خرید یک گوشی گیمینگ مناسب باید متناسب با نیازها و شرایط شما باشد.

در واقع نمیتوان یک گوشی را به عنوان بهترین گوشی گیمینگ برای هر کسی معرفی کرد. اگر به دنبال یک گوشی گیمینگ تخصصی با سیستم خنککننده پیشرفته و طراحی خاص هستید و قیمت نیز برایتان چندان مهم نیست، ردمجیک ۱۰ اس پرو گزینه جذابی است. توصیه ما بالاترین کانفیگ این محصول با بیشترین رم و حافظه داخلی است.
در رده بعدی باید ایسوس راگ فون ۹ پرو را در نظر گرفت که یک غول گیمینگ با سیستم خنککننده پیشرفتهتر از ردمجیک ۱۰ اس پرو محسوب میشود اما قیمت بالاتری نیز دارد. از سویی این محصول ویژگیهای مناسب دیگری به جز در حوزه گیمینگ نیز دارد که امتیاز آن نسبت به نماینده نوبیا است.
گلکسی اس ۲۵ اولترا و آیفون ۱۶ پرو مکس نیز مناسب افرادی است که یک گوشی قدرتمند، پرچمدار و مناسب در همه حوزهها میخواهند که در امر گیمینگ نیز در سطح ایدهآل کارآمد باشد.

اما اگر قصد ندارید بودجه زیادی صرف خرید گوشی گیمینگ کنید یا به فکر یک محصول اقتصادیتر با مشخصات ردهبالا مناسب گیمینگ باشید، احتمالا پوکو اف ۷ اولترا با پشتیبانی از شارژ سریع ۱۲۰ واتی و بهترین نمایشگر بازار، بهترین گزینه محسوب میشود.
منبع: gizmochina