دلیل مفید بودن تخم مرغ آبپز چیست؟
خواص تخم مرغ به حدی زیاد است که تقریبا برای تمامی ارگانهای بدن منفعت دارد.

تخم مرغ سفت که آن را آبپز نیز مینامیم یکی از پرکاربردترین انواع طبخ تخممرغ است. اما آیا این نوع تخممرغ صرفا خوراکی مناسبی است یا اینکه فوایدی نیز میتوان برای آن متصور شد؟
منبع عالی پروتئین: برای ساخت و ترمیم بافتها
ویتامینها و مواد معدنی: ویتامین A، ویتامینهای گروه B (بهویژه ریبوفلاوین و B12)، ویتامین D، فولات، فسفر، سلنیوم و کولین
آنتیاکسیدانها: زرده آن، حاوی لوتئین و زآگزانتین است.
همچنین بخوانید: خوراکیهایی که نباید به عنوان صبحانه بخورید
سلامت قلب: حاوی چربیهای غیراشباع سالم
سلامت مغز: کولین موجود در تخممرغ برای رشد مغز و عملکرد شناختی مهم است.
سلامت استخوان: بهدلیل وجود ویتامین D و کلسیم
مدیریت وزن: کالری کمی دارد و پروتئین زیاد.
بهبود متابولیسم: بهدلیل پروتئین موجود در آن
منبع: سلامت نیوز