نحوه دریافت وام سیمکارت در سال ۱۴۰۴ +مبلغ و شرایط

نحوه دریافت وام سیمکارت در سال 1404 بدین شکل است که متقاضی وام با سپردن مالکیت حقوقی سیمکارت دائمی خود، بدون از دست دادن امکان استفاده از آن، می‌تواند تا مبلغ مشخصی وام دریافت کند.

در سالیان اخیر و با گسترش نیاز اقشار مختلف به اعتبار و تسهیلات گوناگون، روش‌های مختلفی برای دریافت وام با ضمانت‌های گوناگون رواج یافته است. یکی از این روش‌ها که به تازگی‌برای دارندگان سیمکارت‌های دائمی همراه اول با پیش شماره ۰۹۱۲ فعال شده، امکان دریافت وام روی اعتبار مالکیت سیمکارت است.

به گزارش اقتصاد آنلاین، در روش دریافت وام سیمکارت در سال ۱۴۰۴، متقاضی با اعطای مالکیت حقوقی سیمکارت دائمی خود، بدون از دست دادن امکان استفاده از آن، می‌تواند مبلغ مشخصی وام دریافت کند. برای اطلاع از سقف مبلغ این وام، شرایط و اقساط آن با ما همراه باشید.

شرایط وام سیمکارت در سال ۱۴۰۴

جهت دریافت وام سیمکارت در درجه اول باید یک سیمکارت دائمی همراه اول با پیش شماره ۰۹۱۲ به نام خود داشته باشید. اعتبار و ارزش سیمکارت‌های ۰۹۱۲ در سالیان اخیر افزایش قابل‌توجهی داشته و خصوصا کدهای قدیمی‌تر یعنی ۱، ۲ و ۳ مشمول سقف وام بیشتری می‌شوند.

بازپرداخت وام سیم کارت

مدت بازپرداخت وام سیمکارت بین ۴ تا ۲۴ ماه متغیر است. نرخ سود سالانه این وام نیز بسته به تصمیم نهاد یا موسسه عرضه‌کننده وام می‌تواند بین ۱۸ تا ۲۴ درصد باشد. البته برخی شرکت‌ها برای مشتریان خوش‌حسابی که زودتر تسویه کنند، درصدی بخشش سود نیز درنظر گرفته‌اند.

مدارک لازم برای دریافت وام سیمکارت

جهت ثبت درخواست وام سیمکارت، شما نیاز به مدارک عمومی مانند کارت ملی، شناسنامه و سند مالکیت سیمکارت دارید. بعد از ارزیابی ارزش خط، قرارداد پرداخت وام در ازای اعتبار سیمکارت تنظیم و مبلغ مشخصی به حساب فرد متقاضی واریز خواهد شد.

وام سیمکارت توسط چه شرکت‌هایی ارائه می‌شود؟

توجه داشته باشید که وام سیمکارت هنوز توسط بانک‌ها پرداخت نمی‌شود. این مدل تسهیلات معمولا توسط برخی شرکت‌های خصوصی و نهادهای مالی غیربانکی، خصوصا شرکت‌های فعال در صنعت ارتباطات پرداخت می‌شود.

فراموش نکنید که گرچه شرایط دریافت این وام ساده به نظر می‌رسد، اما حتما بایستی اعتبار شرکت ارائه‌کننده وام را بررسی کنید. از سویی بهتر است جهت اطمینان از بدون ایراد بودن قرارداد وام بین متقاضی و شرکت ارائه‌کننده تسهیلات، متن قرارداد را در مشورت با یک وکیل بررسی کنید. در این شرایط، می‌توانید مانع از بروز مشکلات بعدی در مورد سیمکارت خود و یا سواستفاده‌های غیرقانونی از آن شوید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا