زمان ثبت نام کلاس اولی ها اعلام شد
رضوان حکیمزاده، معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش، زمان ثبت نام کلاس اولی ها برای سال تحصیلی جدید را اعلام کرد.

رضوان حکیم زاده، معاون آموزش ابتدای وزارت آموزش و پرورش در گفتگویی، زمان آغاز ثبت نام کلاس اولی ها را اعلام کرده و جزئیات بیشتری از این موضوع در اختیار رسانهها قرار داده است.
چند روز پیش و در شرایطی که قرار بود ثبت نام کلاس اولی ها آغاز شود، آموزش و پرورش رسما از تعویق این فرآیند و اعلام زمانبندی جدید در آینده نزدیک خبر داد. حالا معاون آموزش ابتدایی آموزش و پرورش در گفتگویی، شرایط، زمان ثبت نام کلاس اولی ها را اعلام کرده است.
آغاز ثبت نام کلاس اولی ها از خرداد ۱۴۰۴
معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش گفت: دانش آموزانی که سنجش سلامت را انجام دادهاند، میتوانند از خرداد ماه نسبت به ثبت نام در مدارس اقدام کنند.
رضوان حکیم زاده معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش در مورد زمان ثبت نام کلاس اولی ها گفت: همانند سالهای گذشته، دانش آموزان باید سنجش پیش از دبستان را انجام دهند تا شرایط حضور در کلاس اول را داشته باشند که این امکان از سال گذشته برای خانوادهها فراهم شده بود. دانش آموزانی که سنجش را انجام دادند میتوانند از خرداد ماه نسبت به ثبت نام در مدارس اقدام کنند.
وی با اظهار خرسندی از انجام سنجش پیش از دبستان در طول سال تحصیلی بیان کرد: کار از قبل آسانتر شده و احتمالاً امسال ثبت نام کلاس اولیها نسبت به سالهای قبل با سرعت بیشتری انجام خواهد شد.
حکیم زاده پیش بینی کرد: بدون مشکل خاصی ثبت نام کلاس اولیها در همان بازه زمانی مشخص شده انجام خواهد شد. یکی از مأموریتهای اصلی وزارت آموزش و پرورش جذب کودکان برای ثبت نام در مدرسه است. ثبت نام به موقع و در زمان مقرر، تمام فرآیندهای بعدی از جمله ثبت نام کتب درسی و سازمان دهی کلاسهای درسی را تسهیل میکند.
او افزود: خانوادههایی که هنوز سنجش کودکان را انجام ندادهاند، آن را در اولویت کاری خود انجام دهند تا فرآیند ثبت نام با سهولت بیشتری انجام شود.
حکیم زاده همچنین در مورد بازماندگان از تحصیل خاطرنشان کرد: تلاش شد امسال طی جلساتی با سازمانهای خارج از آموزش و پرورش تقسیم کاری شود تا کودکانی که شرایط تحصیل ندارند به موقع شناسایی شده و سپس موانع تحصیل و ثبت نام آنها رفع شود.
وی همچنین افزود: آموزش و پرورش نیز مأموریت دارد مدرسه ایجاد کرده و معلم اختصاص دهد تا کودکی به دلیل نبود مدرسه یا معلم از تحصیل باز ماند. در سالهای گذشته نیز این سیاست ساری و جاری بوده و امروز حدود ۵۰۰ مدرسه در کشور وجود دارد که تنها چند دانش آموز را در خود جای داده است.
حکیم زاده متذکر شد: برخی از موانع بیرونی مانند فقر فرهنگی و فقر اقتصادی و بد سرپرستی توسط برخی سازمانهایی مانند وزارت رفاه، کمیته امداد و سازمان بهزیستی مدیریت میشوند. بنابراین همه دستگاهها باید وظایف خود را به درستی انجام دهند تا کودکان واجد شرایط در مدارس حضور داشته باشند. ادارات آموزش و پرورش و مرکز رسیدگی به شکایات و ارزیابی عملکرد وزارتخانه آمادگی دریافت سوالات و رفع ابهامات این حوزه هستند.
منبع: خبرگزاری مهر
با عرض سلام و احترام علی رجبی هستم یک مهاجر افغان مقیم ایران از ریاست محترم جمهوری اسلامی ایران و اداره آموزش و پرورش خواهشمندم که برای فرزندان ما فرصت تحصیل دهید پنج انگشت برادر هست اما برای. نیست ما همه مجرم نیستیم خواهش میکنم طوری که فرزند شما تحصیل را دوست دارد فرزند من هم دوست دارد آرزو دارد درس بخواند پس خواهش میکنم این نعمت بزرگ و حیاطی را از ما دریغ نکنید با احترام