پیرترین انسان دنیا درگذشت+عکس

اینا کانابارو لوکاس، راهبه برزیلی و مسن‌ترین فرد جهان، در سن ۱۱۶ سالگی درگذشت و عنوان مسن‌ترین فرد به اتل کاترهام انگلیسی رسید.

اینا کانابارو لوکاس، راهبه برزیلی که عنوان پیرترین انسان دنیا را در اختیار داشت، در سن ۱۱۶ سالگی در شهر پورتو آلگری درگذشت. با فوت او، اکنون اتل کاترهام از بریتانیا با ۱۱۵ سال سن به عنوان مسن‌ترین فرد زنده جهان شناخته می‌شود.

زندگی سرشار از ایمان و خدمت

به گزارش پایگاه خبری بهارنیوز: انجمن راهبه‌های «ترزایی» در برزیل با انتشار بیانیه‌ای، خبر درگذشت این خواهر روحانی را تأیید کرد. در این بیانیه از زندگی «سرشار از تعهد و ایمان» خانم لوکاس تقدیر شد. او که در ۸ ژوئن ۱۹۰۸ (۱۸ خرداد ۱۲۸۷) متولد شده بود، پس از درگذشت «تومیکو ایتوکا» از ژاپن در اوایل امسال، عنوان پیرترین فرد جهان را به دست آورده بود.

وقتی از خانم لوکاس درباره راز طول عمرش پرسیده شد، پاسخ داد: «خداوند راز زندگی است. او راز همه چیز است.» این راهبه در سن ۱۱۰ سالگی مورد دعای خیر ویژه پاپ فرانسیس قرار گرفته بود.

پیشینه خانوادگی و فعالیت‌های اجتماعی

خانم کانابارو نتیجه یک ژنرال مشهور برزیلی بود که برای استقلال برزیل از پرتغال می‌جنگید. او در یک خانواده بزرگ در جنوب برزیل به دنیا آمد و بخش عمده‌ای از زندگی خود را به تدریس و خدمات مذهبی اختصاص داد. جالب توجه اینکه یکی از شاگردان سابق او ژنرال ژوائو فیگوئرادو، آخرین دیکتاتور نظامی برزیل بود.

جالب است بدانید، این راهبه کهگیل از هواداران پر و پا قرص باشگاه فوتبال اینترناسیونال پورتو آلگری بود. به همین مناسبت و با انتشار خبر درگذشت او، این باشگاه در پیامی در شبکه اجتماعی ایکس، به «میراث معنوی و دلسوزی» او ادای احترام کرد.

وضعیت فعلی رکوردداران سن در جهان

با درگذشت خانم لوکاس، عنوان مسن ترین فرد جهان به اتل کاترهام از انگلستان رسید که اکنون ۱۱۵ سال و ۲۵۲ روز سن دارد. جالب است بدانید برزیل همچنان خانه مسن‌ترین مرد جهان است؛ «ژوآو مارینیو نتو» از ایالت سئارا که ۱۱۲ سال سن دارد و توسط کتاب رکوردهای گینس به رسمیت شناخته شده است.

خانم کاترهام که در ۲۱ اوت ۱۹۰۹ (۳۰ مرداد ۱۲۸۸) به دنیا آمده، به عنوان آخرین بازمانده از دوران سلطنت ادوارد هفتم شناخته می‌شود. او سال گذشته به عنوان سومین فرد در تاریخ بریتانیا معرفی شد که به سن ۱۱۵ سالگی می‌رسد.

بیشتر بخوانید: پیری زودرس مغز و ارتباط آن با بروز اسکیزوفرنی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا