ادبیات فارسی در قلب مانیل؛ نمایشگاه کتاب ایران در فیلیپین افتتاح شد

نمایشگاه بین‌المللی کتاب در مانیل با حضور رایزن فرهنگی ایران افتتاح شد. این رویداد فرصتی برای معرفی ادبیات غنی فارسی و تقویت روابط فرهنگی دو کشور است.

این رویداد فرهنگی که به ابتکار کمیسیون ملی فرهنگ و هنر فیلیپین و مشارکت برخی از مراکز فرهنگی سفارتخانه‌های مستقر در این کشور از تاریخ ۲۳ فروردین تا ۱۰ اردیبهشت در مرکز توریسم اینتراموروس شهر مانیل دایر است، روز جمعه ۲۲ فروردین‌ماه به صورت رسمی افتتاح شد.

ابوالقاسمی رایزن فرهنگی کشورمان ضمن حضور در مراسم افتتاحیه، در حاشیه این رویداد با برخی از مسئولین فرهنگی دیدار کرد و بیان داشت که جا دارد از اقدام ارزشمند کمیسیون ملی فرهنگ و هنر فیلیپین در برگزاری کتابخانه باز بین‌المللی داستان‌های بی‌حد و حصر تشکر کنم، امیدوارم که این فرصت منحصر به فرد، موجب آشنایی بیشتر مخاطبان با ادبیات و تاریخ کهن ایران شود.

وی افزود: با مطالعه این کتاب‌ها، نه تنها می‌توان وارد دنیای وسیع و رنگارنگ ادبیات فارسی شد، بلکه مخاطبان خواهند توانست درک عمیق‌تری از فرهنگ و تمدن غنی ایرانی پیدا کنند.

همچنین بخوانید: درگذشت ماریو بارگاس یوسا؛ صدای رسای ادبیات آمریکای لاتین خاموش شد

ابوالقاسمی ادامه داد: فرهنگ ایرانی با تاریخ چند هزار ساله خود، آثار ادبی بزرگی همچون شاهنامه فردوسی، دیوان حافظ و مثنوی معنوی مولانا را به جهانیان معرفی کرده است که هر کدام نقش مهمی در درک روح و معنای زندگی انسانی ایفا می‌کنند.

وی بیان کرد: امیدوارم این آشنایی بیشتر، به گسترش روابط فرهنگی، اجتماعی و انسانی میان ایران و فیلیپین منجر شده و زمینه‌ساز تعاملات فرهنگی بیشتر بین این دو کشور شود.

رایزن فرهنگی کشورمان در دیدار با سزار گیلبرت آدریانو رئیس کتابخانه ملی فیلیپین بر اجرای مفاد تفاهم کتابخانه‌ای و توسعه روابط و همکاری های مشترک میان دو کشور تاکید کرد.

وی بیان کرد که رایزنی فرهنگی ایران در فیلیپین آمادگی دارد به عنوان پل ارتباط فرهنگی میان دو کشور، زمینه اجرایی شدن بندهای این تفاهم‌نامه را در حوزه اشتراک‌گذاردن اطلاعات و تجارب، مبادله استاد و کارشناس، مبادله مواد کتابخانه‌ای، برگزاری دوره‌ها، کارگاه‌ها، نمایشگاه‌ها، هم اندیشی‌ها و فراهمایی‌ها با همکاری کتابخانه ملی ایران فراهم و در صورت اتمام پروژه بازسازی کتابخانه ملی فیلیپین در خصوص تجهیز و فعالیت مجدد «اتاق مطالعات ایران» اقدام کند که مورد استقبال ایشان قرار گرفت.

منبع: ایبنا

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا