رونمایی از اسپرت‌ترین کراس‌اوور الکتریکی اشکودا با ۳۴۰ اسب بخار قدرت

اشکودا از اسپرت‌ترین نسخه الکتریکی خود با نام الروک vRS رونمایی کرد. این خودرو با قدرت 340 اسب بخار و شتاب 5.4 ثانیه‌ای، سریع‌ترین محصول تاریخ این برند محسوب می‌شود.

اشکودا الروک vRS در زمان ۵.۴ ثانیه به سرعت صد کیلومتر بر ساعت می‌رسد و شعاع حرکتی ۵۵۰ کیلومتری دارد.

اشکودا

سال گذشته اشکودا از کراس‌اوور الکتریکی جدیدی با نام الروک رونمایی کرد و حالا زمان معرفی نسخهٔ اسپرت این خودرو با پسوند vRS رسیده است. این نسخه به قوای محرکهٔ دو موتوره چهارچرخ محرک مجهز شده که ۳۴۰ اسب بخار قدرت دارد. این همان قوای محرکه‌ای است که در فولکس‌واگن ID.4 GTX دیده‌ایم یعنی خودرویی که روی پلت‌فرم MEB مشترک با الروک ساخته شده است.

همچنین بخوانید: جیلی مونجارو وارد ایران می‌شود؛ مشخصات و قیمت احتمالی

اشکودا

الروک vRS ظرف ۵.۴ ثانیه از صفر به سرعت صد کیلومتر بر ساعت می‌رسد که یک‌دهم ثانیه از انیاک vRS سریع‌تر است و این کراس‌اوور الکتریکی اسپرت را به سریع‌ترین خودروی تاریخ اشکودا تبدیل می‌کند. این در حالی است که مدل‌های بنزینی اکتاویا RS و کودیاک RS بسیار کندتر هستند و هردو برای رسیدن به سرعت صد کیلومتر بر ساعت به ۶.۴ ثانیه زمان نیاز دارند.

علاوه بر افزایش قدرت و شتاب، اشکودا برای الروک vRS ترمزهای بزرگ‌تر، کمک‌فنرهای تطبیقی و سیستم تعلیق سفت‌تر با کاهش ۱۵ میلی‌متری ارتفاع در جلو و ۱۰ میلی‌متری در عقب را هم در نظر گرفته تا این کراس‌اوور الکتریکی در پیچ‌ها هم رانندگی هیجان‌انگیزتری داشته باشد.

اشکودا

ویژگی‌های ظاهری الروک vRS شامل رنگ مشکی رینگ‌های ۲۱ اینچی، نشان‌ها، تریم دور پنجره‌ها و قاب آینه‌های جانبی می‌شود. مردان اشکودا داخل این ماشین را هم با تودوزی میکروفیبر با دوخت سبز لیمویی، تزئینات کربنی، فرمان چرمی و صندلی‌های اسپرت با ماساژور سفارشی تزئین کرده‌اند. بااین‌حال، افزایش پرفورمنس الروک vRS به قیمت کاهش برد تمام شده است.

البته باطری ۷۹ کیلووات ساعتی این خودرو با هر بار شارژ کامل امکان پیمودن ۵۵۰ کیلومتر را فراهم می‌کند که هنوز هم رقم قابل‌توجهی است اما نسخهٔ دو موتورهٔ معمولی با همین باطری ۳۰ کیلومتر برد بیشتری دارد.

اشکودا

البته برای جبران این کاهش برد، اشکودا سرعت شارژ الروک vRS را افزایش داده است. درحالی‌که حداکثر سرعت شارژ در نسخهٔ معمولی این خودرو ۱۷۵ کیلووات است، این رقم در vRS به ۱۸۵ کیلووات رسیده که و زمان شارژ از ۱۰ تا ۸۰ درصد را از ۲۸ دقیقه به ۲۶ دقیقه کاهش داده است.

منبع: مجله پدال

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا