فریز کردن طولانی‌مدت سبزیجات می‌تواند به سلامتی آسیب بزند

یک متخصص طب ایرانی هشدار داد که نگهداری طولانی‌مدت سبزیجات در فریزر علاوه‌بر کاهش ارزش غذایی، می‌تواند منجر به بیماری‌هایی مانند غلظت خون، مشکلات روحی، پوستی و حتی سرطان شود.

یک متخصص طب ایرانی گفت: بسیاری از غذاهای منجمد و فریز شده از آنجاکه سودا زا است سبب بروز بیماری‌هایی نظیر سرطان و افسردگی می‌شود.

پریسا حیدری روز جمعه در گفت‌وگو با خبرنگار ایرنا افزود: به طور طبیعی فصل بهار و تابستان که می‌شود بانوان ایرانی اقدام به خرید حجم زیاد برخی سبزیجات نظیر باقالی و نخود فرنگی که در این فصل رویش دارد، می‌کنند و این مواد غذایی را در فصل زمستان مصرف می‌کنند در حالیکه این از نظر طب ایرانی کار درستی نیست.

وی ادامه داد: فریزر کردن سبزیجات و مواد غذایی به مدت طولانی نه تنها ارزش غذایی آن ماده را از بین می‌برد بلکه به سبب تولید خلط سودا موجب غلظت خون، بیماری‌های روحی و روانی، بثورات پوستی و سرطان‌ها می‌شود.

همچنین بخوانید: سنگ صفرا، پیامد پنهان چاقی

هر مادۀ غذایی باید در فصل خود مصرف شود

این دکترای طب ایرانی با تاکید بر اینکه هر ماده غذایی از جمله سبزیجات و میوه‌ها باید در فصل خود مصرف شود افزود: توصیه طب ایرانی این است که به واسطه طبع هر ماده غذایی بهتر است آن ماده در فصل خود مصرف شود و در خصوص فریز کردن مواد غذایی نظیر گوشت قرمز و سفید و برخی سبزیجات نیز باید مراقبت کرد که این نگهداری از این مواد غذایی به مدت طولانی نباشد.

حیدری افزود: فریز کردن میوه‌ها و سبزیجات نه تنها باعث از دست رفتن آب و بافت آن می‌شود بلکه قرار گرفتن طولانی مدت آن در فریزر سبب از بین رفتن ویتامین‌ها و مواد مغذی آن می‌شود.
وی یادآور شد: می‌توان به جای فریز کردن مواد غذایی به مدت طولانی از سبزی‌های خشک شده استفاده کرد و همچنین مواد غذایی تازه را جایگزین مواد فریز شده کرد.

منبع: ایرنا

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا