پس از کشمکشهای بسیار، «فستیوال کوچه» برگزار خواهد شد
با پیگیریهای مستمر بخشهای مختلف وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و مسئولان استان بوشهر، چهارمین دوره فستیوال کوچه مجوزهای لازم را دریافت کرد.

هماهنگیهای لازم از سوی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در ستاد تهران و بوشهر برای برگزاری چهارمین دوره فستیوال موسیقی «کوچه» صورت گرفته و تا لحظه مخابره گزارش، برگزاری این رویداد قطعی به نظر میرسد.
شب گذشته خبری مبنی بر لغو چهارمین دوره فستیوال «کوچه» منتشر شد و نادره رضایی، معاون هنری وزارت فرهنگ نیز این خبر را تایید کرد. این رویداد هنری قرار است از پنجم تا دهم اردیبهشتماه در بوشهر برگزار شود.
تا لحظه انتشار خبر، رایزنیها و پیگیریهای مجدد برای گرفتن مجوزهای لازم موفقیت آمیز بوده است.
سیدعباس صالحی، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی شخصا پیگیر برگزاری «فستیوال کوچه» بود و در این رابطه با وزیر کشور وارد مذاکره شد.
روابط عمومی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی تا این لحظه خبر برگزاری چهارمین دوره فستیوال موسیقی «کوچه» را رسما اعلام نکرده است.
پیشتر نیز سومین دوره این فستیوال با مخالفتهایی مواجه شده بود و بدون برگزاری مراسم اختتامیه به پایان رسید
فستیوال موسیقی کوچه یک جشنوارهٔ موسیقی بومی-محلی است که هر ساله در بوشهر برگزار میشود.این جشنواره میزبان گروههای موسیقی محلی از سراسر ایران است. این رویداد تلاشی برای حفظ میراث خوانندگی و نوازندگی محلی است.
همچنین ببینید: ۵ شهر جذاب و خوش آبوهوا برای مسافرت در تابستان
فاطمه مهاجرانی در این باره در شبکه اجتماعی x نوشت:
احترام به شادیهای جمعی، بخشی از نگاه دولت به زیست فرهنگی جامعه است. از استاندار محترم بوشهر برای پیگیری موضوع فستیوال کوچه قدردانی میکنیم. با احترام به همه دیدگاهها، دستگاههای دولتی در چارچوب قانون و با آگاهی از مسئولیت خود در حفظ ارزشها و نیز توجه به نشاط اجتماعی، تمام تلاش خود را برای حل مسئله بهکار گرفتهاند. امید دارم موضوع بهزودی به نتیجهی مطلوب مردم برسد.
احسان عبدیپور که از برگزارکنندگان این فستیوال است، گفتهاست:«فستیوال موسیقی کوچه کاملاً مستقل بوده و بدون حمایت مالی از سوی هر شخص یا ارگانی برگزار میشود. در اساسنامه این فستیوال هیچ سود و دستمزدی برای برگزارکنندگان در نظر گرفته نشدهاست و بلیطفروشی تنها با هدف تأمین هزینههای برگزاری و پرداخت دستمزد گروههای موسیقی انجام شدهاست.»
محسن شریفیان نیز از افراد سرشناس در برگزاری و تاسیس این فستیوال است.
اولین دورهٔ این جشنواره در سال ۱۳۹۶ و همزمان با روز بوشهر (۱۸ اسفند) از تاریخ ۱۹ تا ۲۵ اسفند در بوشهر برگزار شد.
این فستیوال یکبار نیز در بمبئی هندوستان در تاریخ ۹ سپتامبر ۲۰۱۸ با نامِ Koocheh culture Persian arts nights برگزار شدهاست.
درباره فستیوال موسیقی کوچه در سایت فستیوال کوچه چنین آمده است:
در کوچه ها، مردم ترانه میخوانند ،ملودی های پس کوچه های جهان، خویش یکدیگرند، پاره هایی از یک پیکر. فستیوال موسیقی کوچه، میخواهد زمزمه هایِ زیر لب، ترانه های پشت پنجره ها و آوازهای آخر شبِ رهگذرانِ پس کوچه های همه خانه های ایران و جهان را بشنود. تلاش دارد در روزهای برگزاریاش، موسیقی ناب را، ساده و بی تکلف، برای ارتقای زیستنِ انسانی به گوش و قلب مخاطبانی برساند که هجوم صداهای سطحی و نازل محاصره شان کرده. فستیوال موسیقی کوچه، رویدادی ست کاملا مستقل که به همت تعدادی هنرمند و هنر دوست، هر ساله، اسفند ماه، در کوچه ای از کوچه های بندر بوشهر برگزار میگردد.
منبع: اول فارس
وحدت در عین تکثر زیباست
گوناگونی فرهنگ ها را بپذیریم، منافاتی با دین ندارد.ترس از هنجارشکنی سبب اختلاف و تفرقه میشود.در حالیکه مردم و اهالی بوشهر به این امور پایبندند. پای پرواز را نشکن تا قفس را نشکنند
اولا غم درد اندوه بندرعباس بر همه قلبهاست اینو باید برگزار نکنن اگه برگزار کنن هم باید به عقب بندازن هموطنان بندعباسی ما در درد اندوه زیاد به سر میبرن بندرعباس هم همانند بوشهر هیچ فرقی نمیکند در غم غصه همه هموطنان یکی هستیم فرقی ندارد به عنوان یه بوشهری میگم در این شرایط اندوه که بر قلبها نشسته هست نباید برگزار بشه. در مورد موسیقی اصیل بوشهر وهنر گذشتگان ما اتفاقا خوبه. ولی نه اینکه به بهونه این موضوع ناهنجاری کنن بی حیایی وبی عفتی بشه بازهم میگم الان در این شرایط بندرعباس اصلا. برنامه شاد نباید بود
مسئولینی از خدا نمی ترسند که ربا بانکها را ترویج می دهند، مگر شریعت اسلامی دلبخواهی نیست که هر کدام از قوانین را دلشان خواست اجرا کنند ، چیزی که تو هیچوقت به آن فکر نکردی
وزیر ارشاد حقوقی که میگیری حرامه ما راضی نیستیم از پول مالیات ما مرکز فساد با موسیقی بدونه اخلاق وناهنجاری راه بندازی من یک ماهه نتونستم یه کیلو گوشت بخرم ولی تو باحقوق نجومیت از مالیاتهای ما بساط اهو ولعب راه انداختی بترس از عذاب خدا ما مشکلات معیشتی را به خاطر اسلام نادیده گرفتیم ولی شما چی دارید بگید فردای قیامت بترس از عذاب
موسیقی و شادی حق مردم است حق هر ملتی. مسولین نباید سنگ جلوی پای شادی مردم بیندازند . این مسله جلوگیری واقعا مایه تاسف بود که شنیدیم.
ما همه باهم باید در شادی یک سرزمین تاثیر گذار باشیم نه در غم و اندوه . این موسیقی در ریشه این سرزمین است . با سپاس از بزرگذار کننده گان این فستیوال کوچه
برخی مسؤلین از خدا نمی ترسند و تمام تلاششان رو جهت بی حیا کردن و بی بند و بار کردن مردم سرزمینم ایران بر میدارند
انشاالله خدا هر چه زودتر این مسؤلین رو به سزای اعمالشان برسونه